Zapestnica Kundalini

20,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,4 cm (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim dolžino zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Beseda Kundalini v Sanskritu opisuje kozmično energijo, ki se nahaja v posamezniku in kot sila z vsemi potenciali domuje na dnu naše hrbtenice, v korenski čakri, in spominja na zvito spečo kačo, zato je pogosto opisana kot ‘kačja sila ali moč’.  Potuje po hrbtenici navzgor, čisti energijske centre in jih vibracijsko usklajuje. 

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Vsi kamni so premera 8 mm. Črni Oniks in Rožni kvarc sta polirana, Jaspis Slonova koža je pol poliran in malo surov po površini. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Aventurin – zeleni je kamen sreče. Že od nekdaj velja, da prinaša srečo hazarderjem, kockarjem. Kot kamen moči, prinaša blagostanje, srečo in denar. Če ste med tistimi, ki radi igrajo igre na srečo, kupujejo srečke, je lahko to vaš talisman. Primeren je tudi za programiranje. Ne samo da prinaša blagostanje, ampak tudi odpira vrata, da le-to pride v naše življenje. Najde nam nove poslovne priložnosti. Prinaša uspeh in veselje, v zakonu pa povečuje ljubezen ter sožitje.

Aventurin je zelo pozitiven kamen blaginje. Stabilizira naše stanje duha, spodbuja dojemanje ter povečuje kreativnost. Z njegovo pomočjo vidimo alternative in možnosti, ki jih drugi ljudje ne. Združuje intelektualna in čustvena telesa. Pomirja jezo in razdraženost. Spodbuja čustveno okrevanje in omogoča, da živimo znotraj svojega srca. Ta kamen krepi vodstvene sposobnosti in odločnost. Spodbuja sočutje, empatijo in vztrajnost.  Drži v ravnotežju moško in žensko energijo ter spodbuja obnavljanje srca. Aventurin varuje srčno čakro pred psihičnim vampirizmom energije srca.

Jaspis – ‘Slonova koža’ zagotavlja krepitev energije za čustveno telo, omilitev stresa in ustvarjanje mirne stabilnosti. Za tiste, ki so občutljivi na njene vibracije, ustvarja posebno auro, prijeten občutek, katerega obsevajo po telesu. Vabi občutke sočutja, potrpljenja, ponižnosti in celo velikodušnosti.
Jaspis – ‘Slonova koža’ je še posebej v pomoč pri zmanjševanju negotovosti pri tistih, ki se nenehno skrbijo za denar ali ki so napolnjeni s krivdo zaradi preteklih neuspehov ali pomanjkljivosti. Pomaga pri premagovanju življenjskih situacij in po porazu. Jaspis – ‘Slonova koža’ prelomi čustveni cikel samopopravljanja in ga nadomešča z občutkom zadovoljstva.
Krepi povezavo z Zemljo in duhovno modrost in svetost življenja, ki obstaja v naravi.Spodbuja, da proslavljamo trenutke lepote v navadnem in izrednem, in najdejo harmonijo znotraj sebe in z drugimi. 

Oniks daje moč. Zagotavlja podporo v težkih ali nejasnih okoliščinah in v času velikega duševnega ali telesnega stresa. Z večjo močjo centrira našo energijo in usklajenost, omogoča dostop do višje smernice ter nas povezuje s celoto. Popelje nas lahko naprej, da z njegovo sposobnostjo vidimo prihodnost. Dana nam je osebna moč. Omogoča nam, da postanemo mojstri svoje usode. Ta kamen spodbuja moč, odločnost in vzdržljivost. Pomaga pri pridobivanju izkušenj, vsiljuje samozavest in nam pomaga, da smo umirjeni v naši okolici.

Oniks priznava in vključuje dvojnost znotraj sebe. Sidra umikanje v bolj stabilen način življenja in na splošno deli samokontrolo. Je duševni tonik, ki blaži veliko strahov in skrbi. Prinaša neprecenljiv dar modrih odločitev.
Pomaga pri črpanju energij iz Vesolja, ki so potrebne za zdravljenje ali druge namene. Dela ravnotežje med jin in jang energijami v telesu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Kundalini”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja