Zapestnica Que Sera (Modri Opal – Llanite)

48,50 

Zapestnica s pridihom Spuščanja ali Odpuščanja. Nosi tudi ime Modri opal, saj odseva prijetno modrino, ki jo morda fotoaparat ne zajame.  Que Sera je kamen, ki vam lahko pomaga pri sprostitvi, ko je energija preveč vezana na druge ljudi. Kriči po tem, da se postavite na prvo mesto, se slišite, se že končno slišite in poslušate. Zelo močno vpliva tudi na grleno čarko, zaradi svoje modrine, zanjo pa vemo, da na “tišči”, ko se izmikamo Svoji resnici. Če je ne znamo povedati, je tudi živimo ne. Čas je, da to spremenimo.

Zapestnica je lahkotna in raztegljiva, tako da je primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  Obseg zapestnice je narejen na cca 18,5cm in se na željo lahko prilagodi.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Uporabljeni kristali so premera 12 mm in vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.  Llanite kamen je izredno lep, AAA kvalitete in vsaka zapestnica je sestavljena intuitivno, kamni so “se izbrali sami”.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Izredni Que-Sera kamen je morda najnaprednejši talisman, ki ga je mogoče najti v sodobnem svetu. V njem se mešajo zdravilne energije Kremena, Feldspara, Kalcita, Kaolinite, Železa, Magnetita, Leucozena in Clinozoisita. Que-Sera pomirja, energizira, uravnoveša in obnavlja. To ustvarja optimalno zdravje in manifestira maksimalno dobro počutje. Samo držanje tega kamna osvetli vsako celico v telesu, in omogoča, da shranimo to energijo za svoje duševne, fizične, psihične in duhovne potrebe.

Que sera močno odmeva v vseh vaših čakrah. Vendar pa je precej močna v višjih čakrah in zlasti v kronski čakri in sakralni čakri.  Če želite spodbujati komunikacijo z bitji v višjih svetovih in psihične sposobnosti, lahko uporabite ta kamen na vaši čakri Tretje oko. Če imate osebne težave z energijo, ki jih želite rešiti, postavite Que Sera nad vašo sončno plexus čakro. Če pa ste utrujeni, jo lahko uporabite v popku ali sakralni čakri.

Ker je močan nosilec Qi,  ga lahko postavite tja, kjer obstaja izčrpanost ali bolezen. Que sera bo aktiviral nevrotransmiterje, da bi optimiziral energijsko vezje, se vam zdi, da je bilo vaše telo priključeno na vir električne energije. Da bi obnovili energično in celično telo ter raztopili bolezni, poskrbite, da bo Que sera nekaj minut na mestu. Poleg tega lahko služi kot cev za gašenje, trzala bo, ko se bo premikala po mestih, ki zahtevajo celjenje.

Ena najboljših stvari pri Que Seri je, da omogoča, da se postavite v svojo osebno moč. Osvobodil vas bo odgovornosti, ki so vam bile naložene, zlasti tistih, ki ste jih nagonsko prevzeli. Ne pozabite, da bo preobrazba lahko služila ljudem okoli vas. Prav tako, če vztrajate pri problemu, Que Sera lahko pomaga pri iskanju konstruktivne rešitve.

V primeru, da niste vedeli, ime tega kamna pomeni “kar bo”, hkrati pa pomeni, da je prihodnost dejansko tvoja in je čas, da jo začneš ustvarjati. Pomaga dostopati do Akaških zapisov. Que sera te bo spodbudil, da izbereš pravo pot za svojo preobrazbo. S tem kamnom so napake samo učenje skozi izkušnje. Ko gre za to, kako hitro se boste naučili, je vse odvisno od vas. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.