Zapestnica Kundalini

28,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Beseda Kundalini v Sanskritu opisuje kozmično energijo, ki se nahaja v posamezniku in kot sila z vsemi potenciali domuje na dnu naše hrbtenice, v korenski čakri, in spominja na zvito spečo kačo, zato je pogosto opisana kot ‘kačja sila ali moč’.  Potuje po hrbtenici navzgor, čisti energijske centre in jih vibracijsko usklajuje. 

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Vsi kamni so premera 8 mm. Črni Obsidian in Rožni kvarc sta polirana, Jaspis Slonova koža je pol poliran in malo surov po površini. Proge jaspisa se od zapestnice do zapestnice razlikujejo, saj je razmerje med svetlimi in temnimi progami posameznega kamna različno. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko).

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. Umirja, pomirja in je odličen za uporabo pri travmah ali krizah. Če želimo, da bi pritegnili ljubezen, je dobro, da večkrat pogledamo v romantični rožnati kremen. Položen na našo posteljo ali v kot odnosov v našem domu, je učinkovit pri oblikovanju ljubezni in odnosov do nas. V obstoječih razmerjih, se bo vrnilo zaupanje in harmonija. Ta kamen spodbuja brezpogojno ljubezen.
Rožnati kremen nežno črpa stran negativne energije in jih zamenja z ljubezenskimi vibracijami.

Jaspis – ‘Slonova koža’ zagotavlja krepitev energije za čustveno telo, omilitev stresa in ustvarjanje mirne stabilnosti. Za tiste, ki so občutljivi na njene vibracije, ustvarja posebno auro, prijeten občutek, katerega obsevajo po telesu. Vabi občutke sočutja, potrpljenja, ponižnosti in celo velikodušnosti.
Jaspis – ‘Slonova koža’ je še posebej v pomoč pri zmanjševanju negotovosti pri tistih, ki se nenehno skrbijo za denar ali ki so napolnjeni s krivdo zaradi preteklih neuspehov ali pomanjkljivosti. Pomaga pri premagovanju življenjskih situacij in po porazu. Jaspis – ‘Slonova koža’ prelomi čustveni cikel samopopravljanja in ga nadomešča z občutkom zadovoljstva.
Krepi povezavo z Zemljo in duhovno modrost in svetost življenja, ki obstaja v naravi.Spodbuja, da proslavljamo trenutke lepote v navadnem in izrednem, in najdejo harmonijo znotraj sebe in z drugimi. 

Obsidian je kamen čistosti. Simbolizira potrebo po rednem čiščenju vašega telesa, srca, uma in duha toksinov, ki lahko preprečijo prost pretok pozitivnih energij. Zdravilne energije tega kamna vam bodo pomagale doseči ravnovesje v telesu in duhu. Karkoli povzroča strah, bolečino ali skrb, bo odstranjeno. To je tudi kamen, ki je povezan z božanskimi vodniki in duhom skrbnika. Obsidian  deluje kot ogledalo, ki odražato to, kar ste v resnici. Pokazal vam bo, kakšne so vaše slabosti in kako jih lahko spremenite v moč.

To vam bo pomagalo izkoristiti svojo osebno moč in doseči vse, kar želite v življenju, ne glede na to, ali gre za vaše osebno ali poklicno življenje. To moč potrebujete, da postanejo vaše sanje resničnost!

To je kamen brez meja ali omejitev. Deluje izredno hitro in z veliko močjo. Povečuje resnico, zrcalne lastnosti so neusmiljene pri razkrivanju pomanjkljivosti, slabosti in blokad. Nič ni mogoče skriti pred njim. Pokaže, kako naj izboljšamo vse uničevalne in brezmočne pogoje, primora nas, da rastemo in dajemo trdno podporo, medtem ko to delamo. Zagotavlja globoko celjenje duše. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Kundalini”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja