Zapestnica Srečni ahat – Aljaški ahat

39,00 

“Zelo enostavno je lahko, ko zaupaš, da si zase naredila prav. Morda te ne bodo razumeli, morda jim tega ni niti treba. Morda je le dovolj, da v sebi in do sebe neguješ spoštovanje in zaupanje, da si končno prešla na vibracije, ki ti ustrezajo. Da je pogled naprej, v Tvoje življenje, bolj veder, optimističen, zaupanja poln. Morda potrebuješ le več nežnih energij in podpore, ki bodo dodatno razširila tvoja jadra. Odgovor že tako ali tako – poznaš. Dobrodošla.”

Zapestnica je lahkotna in raztegljiva, tako da je primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Uporabljeni kristali Ahata so premera 10,5 mm in so nanizani popolnoma intuitivno. Na voljo je samo tale na sliki. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko).

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo majhno razliko v odtenku, a nikakor ne v energiji izdelka.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

V Kenaiju se ti ahati imenujejo srečni ahati ali nudech ‘ ghela in kamen prinaša srečo tistemu, ki ga najde. Večina sort, ki jih najdemo na tem območju, je belih, občasno pa so v drugih barvah, kot je temno oranžna. Uživajte v teh edinstvenih aljaških agatih, ki jih najdemo v gorah Talkeetna in severozahodnem polotoku Kenai.

Aljaški mavrični ahat je znan po svoji eterični lastnosti, da je magnet za bogastvo. Pomaga pri odganjanju negativne energije, izboljšuje kakovost spanja, spodbuja notranjo stabilnost, zbranost in zrelost. Ta pomirjujoč kamen pomaga razvedriti razpoloženje. Aljaški mavrični ahat je topel,  in njegove zaščitne lastnosti spodbujajo varnost in samozavest. Ahat je uporaben kot zaščitni amulet med potovanjem. Aljaški mavrični ahat je kamen zaščite pred nevarnostjo. Čisti in stabilizira avro, odpravlja in spreminja negativno energijo. Prav tako krepi duševne funkcije, izboljšuje koncentracijo in goji pozitivne občutke miru, umirjenosti in spoštovanja.

Zapri oči in dovoli, da zdravilna vibracija iz tega kamna prežene tvojo auro z vsakim utripom tvojega srca. Po vsem telesu je treba čutiti močan občutek pomirjanja, hladilne energije, pa tudi srce, ki upočasnjuje normalno hitrost. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.