Zapestnica The Angel of Wisdom

38,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,7 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Selenit se lahko v vodi topi, zato odsvetujem stik z vodo. Lahko se čisto z luno ali z energijo skozi roke ali se poslužujte čiščenje s Kameno strelo ali če imate kak svoj način čiščenja kristalov, ki ga uporabljate.  Ne izpostavljajte soncu. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Zapestnica je sestavljena iz Serafinita premera cca 14mm, majhnega, facetiranega Safirja premera 4mm in Selenita, poliranega in velikosti 8 mm.

Zapestnica The Angel of Wisdom nosi angleško ime, ki pomeni Angel modrosti. Zapestnica je s svojo sestavo namenjena povezovanju z duhovnimi sferami, globokemu miru in ravnovesju. Priporoča se meditacija z njo. Osredotoča in umirja um, osvobaja nezaželene misli ter duševne napetosti. Usklajuje telesne, duševne in duhovne načrte ter vzpostavlja ravnovesje v telesu. Priporočam vsakomur, ki potrebuje nekaj pomoči pri udejanjanju notranjega miru.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Selenit je v vodi topen kamen, zato je premazan z zaščitno emulzijo (podatki dobavitelja). Selenit je zelo lahkoten kamen, prežet s pomirjajočo energijo. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko). Obvezno uporabljati in hraniti na suhem. Ne v vodo! Slikano po belo svetlobo.

Napeljana na dvojni niti zaradi majhnega Safirja. Bodite pri uporabi previdni.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Serafinit se uporablja pri meditaciji. Serafinit je kamen duhovnega razsvetljenja in je odličen pri dostopu do samozdravljenja. Uporablja se pri postavitvi angelske povezave in za odpiranje kronske čakre. Spodbuja živeti iz srca in nežno čistilno vpliva na srčno čakro, odpira ljubezen. Poveže nas z visokimi duhovnimi vibracijami in je odličen pri pripravi na potovanje iz telesa. Zaščiti fizično telo, medtem ko smo odšli. Pomaga lahko pri pregledu napredka življenja in z identifikacijo sprememb, ki so potrebne, nas usmerja na pot k miru in izpolnitvi. Pomagal ti bo imeti močnejšo povezavo z angeli varuhi in duhovnimi vodniki. Čutila se bodo izostrila in odprla. Ta kamen daje mir in spokojnost v življenju in pokaže, kako lahko imaš trajen mir in srečo. Energija bo obkolila vaš dom, pisarno in kjerkoli boste, tako da vas bo varovala zaščitniška energija.

Safir je poznan kot kamen modrosti. Vsaka barva ima svojo posebno modrost. Osredotoča in umirja um, osvobaja nezaželene misli ter duševne napetosti. Prinaša duševni mir in vedrino. Usklajuje telesne, duševne in duhovne načrte ter vzpostavlja ravnovesje v telesu. Ta kamen osvobaja depresijo, duhovno zmedo in spodbuja koncentracijo. Prinaša blaginjo in privablja darila vseh vrst.

Prosojni selenit ima zelo fine vibracije in prinaša jasnost uma, odpira kronsko čakro, omogoča dostop do angelske zavesti in višjega vodstva. Čist selenit je povezava k svetlobnemu telesu, pomaga, da ga zasidra v zemeljske vibracije.
Selenit pomirja, postopoma vliva globoki mir in je odličen za meditacijo ali duhovno delo. Je starodaven kamen, vendar en od najmočnejših kristalov za novo vibracijo na Zemlji.
Lahko se uporablja pri razločitvi podob, ki odkrivajo prihodnost ali skrivnosti iz preteklosti ali sedanjosti, da bi videli prihodnost ali ugotovili, kaj se je zgodilo v preteklosti. Čisti zmedo in pomaga v videnju globlje slike. Prinaša zavestno razumevanje tega, kar je bilo, in ki se pojavlja na podzavestni ravni. Je močen razporejevalec in stabilizator za prenapeta čustva.

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Selenit nam pokaže, kako v svoje življenje vnesti božanske zakone in načela. Nauči nas tudi, kako združiti duha in materijo, da bi znali v svoje snovno telo vključiti silo svetlobe, tj. duha. Le tako se bo namreč duh počutil doma v vsakomer izmed nas. Ta postopek je počasen in blag, saj se sicer naša telo in um ne bi uspela tako hitro prilagoditi tej novi energiji. Ta ima kristal zelo pomembno vlogo pri aktiviranju Dušne zvezdo.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.