Zapestnica Zdravilka Duš

77,00 

Energije, ki spremljajo to zapestnico oz. vas, ki jo nosite, je čistost in mogočnost. Toliko različnosti, kot se skriva v Auralitu, je kot nalašč, da pokrije vsa področja, odpira čakre in jih uravnoveša. Himalajski kristal je kristal nežnosti. Preprosto poboža dušo, centrira energije in jih prečiščuje. Odplakne vse, kar ne služi. Obdrži vse, kar je za vas dobro.  Podajte se v neznano. Raziskujte delčke Sebe, ki so bili do sedaj tako skriti. In povlecite na Površje vso svojo Iskreno Bit in jo Živite. Iskreno Živite. Bodite Vi.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,6 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Nanizana je na dvojni niti, zato svetujem previdnost, ker ima Auralit zelo ozko luknjo. Izogibati se daljšemu izpostavljanju na soncu. Himalajski kvarc pod svetlobo kaže barve mavrice.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Zapestnica je sestavljena iz velikih kamnov Himalajskega kvarca (premera 12 mm), poliranega ametist Auralita – ovalen (1,7 cm x 1 cm). Zlat Hematit je premera 6mm in je facetiran.

Slikano pod belo svetlobo, zato dovolimo majhno razliko v odtenku, a nikakor ne v energiji.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Auralit – 23 kristal je nov kristal za čiščenje kode, celjenje DNA in celično aktivacijo. To je kamen prebujanja na vsakem nivoju. Ta kamen ima močno sinergijo energije, je močan čustveni zdravilec, “zdravilec duš”.  Auralit – 23, znan tudi kot Rdeča Kapa Ametist, je zelo redka mešanica kristalov in eden od Zemljinih najstarejših mineralov; po ocenah naj bi nastala približno 1,2 – 1,5 milijarde let nazaj. Edini kraj, ki obstaja, je kraj njegovega prvotnega odkritja, severno od jezera Superior v Ontariu, Kanada.
Ametist Auralit je redka vrsta ametista, ki vsebuje mešanico 2 do 7 različnih mineralov s seznama 23. Po ocenah je nastala v času, ko so kometi močno vplivali na Zemljo.
Auralit je zelo pomirjujoč kamen, ki naj bi zagotovil povezavo z angelskimi kraljestvi. Ta kristal spodbuja svobodno razmišljanje in verovanje. Odpravlja samooklicane omejitve in nezdrave vedenjske vzorce, ki ti omogočajo doseči svoje težnje, sanje in cilje.
Auralit ima zelo pomirjujočo energijo. Če potrebuješ odlog od stresnega življenja, ti bo ta kamen olajšal skrbi in tesnobo. Lahko pomiri jezo in živce in ti pomaga razmišljati, preden ukrepaš. Prinaša zavedanje in povezanost z angeli in duhovnimi vodniki.
Auralit – 23 je najbolj močan kristal na planetu z najvišjo vibracijo in drži energije 23 različnih elementov in mineralov, vse v enem – vključno s titanitom, cacoxenitom, lepidocrocitom, ajoitom, hematitom, magnetitom, piritom, pyrolusit, zlatom, srebrom, platino, nikeljem, bakerom, železom, limonitom, sfaleritom, covellitom, chalcoppyritom, gialitok, epidotom, bornitom, rutilom, in dimljenim quartzem, združeni v Ametist. Kot bi imel 23 kristalov v enem, močnega zaveznika in orodje za duhovno zdravljenje.
Himalajski kremen pomaga vzpostaviti močno, jasno povezavo z višjim vodstvom. Ti kamni prenašajo vibracije šamanskih zdravilcev, ki že stoletja živijo v himalajskih gorskih regijah. Namesto, da bi sprejemali programe, so ti kristali učitelji. Izredne vibracije spodbujajo tretje oko (čakro za izboljšanje psihičnega vizionarske sposobnosti). Njihova energija nam pomaga bolje razumeti informacije, ki jih dajejo in jih uporabiti za zdravljenje. Kremen spodbuja jasnost misli in pošiljka iskren namen v srce in um. Deluje na vseh nivojih energičnega in fizičnega telesa in odmeva z vsemi čakrami. Jasno, Kremen povečuje vse energije, s katero se resonira, vključno z drugimi kamni.
Zlat Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.
Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.