Boemska chic zapestnica – Mavrični Fluorit

42,50 

Zapestnica ima osnovni obseg cca 18 cm, vendar je po obsegu prilagodljiva (ocenjujem, da do 19 cm, da je še udobna). Kristali so vgrajeni na železno ogrodje, ki objame zapestje, je zlate barve in priporočam, da se vodi ne izpostavlja dalj časa, da ne bo izgubilo barve. Kristali se prečistijo enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega). Zapestnica je lahkotna, po zapestju ne bi smela drseti, če si jo stisnete do želenega obsega, kristal je pritrjen kar se da trdno na podlago.

Priporočam vsakemu, ki si je na pragu novih odločitev, velikih ali majhnih korakov ali le potrebuje “nekaj” duhovnega navdiha. Fluorit je močen zaščitni kamen, z visoko vibracijo, znan tudi kot talisman osredotočenosti in Uspeha.

Premer ogrodja zapestnice je 6 cm. Dva mesečeva kamna ob straneh sta ploščato facetirana, manjša, premera 0,4 cm.  Fluorit na sredini je rahlo odseven, surov, naraven in nepoliran, velikosti 1,7 cm x 2 cm.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Fluorit je močen zaščitni kamen in to predvsem na psihični ravni. Pomaga nam spoznati, kdaj zunanji vplivi delujejo znotraj nas, izklopi psihične manipulacije in neupravičene duševne vplive. Fluorit čisti in stabilizira avro. Uporablja se pri zdravljenju, ker črpa negativne energije in strese vseh vrst. Čisti, odpravlja in preuredi karkoli v telesu, kar ni v popolnem redu. 
Fluorit prizemlji in integrira duhovne energije. Spodbuja nepristranskost brez predsodkov in povečuje intuitivno moč, omogoča večje zavedanje višjih duhovnih realnosti in lahko pospeši duhovno prebujenje. Osredotoča spomin in ga povezuje z univerzalnim umom. Prinaša stabilnost v skupine, in jih povezuje v skupen namen.
Povezan je z napredkom na več ravneh in strukturira vsakdanje življenje. Premaga lahko zmedo in preuredi fizično, čustveno in duševno telo. Fluorit raztopi določene vzorce obnašanja in nežno odpira vrata podzavesti. Omogoči, da pridejo potlačena čustva na površje, da jih razrešimo. To povečuje samozavest in spretnosti.

Ta kamen ima stabilizacijski učinek. Pomaga nam razumeti učinek uma in čustev na telo. V odnosih nas uči, kako pomembno je ravnovesje. Pomaga nam pri ravnotežju in koordinaciji.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.