Boemska chic zapestnica – Turmalin

39,00 

Zapestnica ima osnovni obseg cca 18 cm, vendar je po obsegu prilagodljiva (ocenjujem, da do 19 cm, da je še udobna). Kristali so vgrajeni na železno ogrodje, ki objame zapestje, je zlate barve in priporočam, da se vodi ne izpostavlja dalj časa, da ne bo izgubilo barve. Kristali se prečistijo enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega). Zapestnica je lahkotna, po zapestju ne bi smela drseti, če si jo stisnete do želenega obsega, kristal je pritrjen kar se da trdno na podlago.

Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Naj vam pomaga obuditi dušne darove, lepe misli in kreativnost. Naj vam pomaga sprejemati sebe in vas vodi do novih korakov, sprememb in priložnosti v Vašem Življenju. Manifestacija zahteva poravnavo. Namen se mora uskladiti z vašim čustvenim energijskim sistemom. 

Premer ogrodja zapestnice je 6 cm, celotna dolžina kristalov je 3,5. Kamni so polirani, surovi in naravni.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Barvit (rdeče rozasti) Turmalin čisti, rafinira in transformira goste energije v izgorevajoče vibracije. Prav zaradi duhovnih energij, počisti in dela ravnotežje na vseh čakrah, in tvori zaščitni ščit okrog telesa. Ta kamen uporabljajo šamani, ker prinaša zaščito med rituali. Uporablja se lahko pri razločitvi podob, ki odkrivajo prihodnost ali skrivnosti iz preteklosti ali sedanjosti. Kaže nam »pravo« smer, v katero se lahko premaknemo.  Čistijo avro, odstranjujejo blokade, razpršijo negativne energije in opozarjajo na rešitve za specifične probleme. Odličen je za uravnoteženje in povezuje čakre. Uravnoteži meridiane.

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Ta kristal zdravi tako, da vam pomaga ozavestiti vzroke za zastalo energijo. Pomaga vam razumeti čustvene in duševne vzorce, ki povzročajo telesna neravnovesja, in pripomore k temu, da se jim odrečete in si povrnete zdravje. Pomaga vam, da modro izkoristite Indigo in kristalnim otrokom bo koristilo razumevanje, ki jim ga ponuja ta kristal to zdravilno moč, saj boste lahko le tako pomagali sebi in drugim. Turmalin vam, ne glede na to, ali je zeleni, črmi in kakšne druge barve, pomaga ozemljiti vesoljne zakone na Zemlji in preoblikovati omejena človeška prepričanje v širše zavedanje stvarnosti. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.