Zapestnica Alkiona (Kolekcija Plejade)

44,00 

“Sledi svetlobi, ki jo nosiš v srcu. Saj že vse veš. Tolikokrat si to že slišala. Vse odgovore nosiš v sebi – manjka le korak ali dva. Tukaj sem, s svojo energijo, da ti pri tem pomagam.”

Plejade, znane tudi kot sedem sester, je odprta zvezdna kopica, ki vsebuje srednje stare, vroče zvezde tipa B na severozahodu ozvezdja Bik. Oddaljena je približno 444 svetlobnih let in je med najbližjimi zvezdnimi kopicami do Zemlje. Tako kot nas sonce in luna vodita skozi zbirko, visoka vidljivost zvezdne kopice Plejade služi kot svetloba. In kljub tem različnim zgodbam je ena nit, ki teče skozi vsako, vrednost lepega življenja in kako to naredi naše potovanje samoodkrivanja vidno.  Zvezda predstavlja resnico, svetlobo, ki očitno presega človekovo sedanje pojmovanje, nekaj, kar on le slabo razume; in sedem je število izpolnitve v naravi človeka. Plejade, skupina sedmih zvezd, ki označujejo pomlad ,s “sladkimi vplivi”, ki prinašajo toplo vreme in rast rastlinstva za prehrano človeka, pomenijo človekovo sedanje šibko razumevanje enega življenja in inteligence, ene ljubezni in vodilne moči, ki vedno deluje za večni napredek duše. Nadduša, ki se vedno zamišlja nad zemljo in človeško raso, prinaša izpolnitev naravnih procesov in vse dviguje k duhovnemu razumevanju, zavesti in izražanju. Ozvezdje Plejade je vseskozi predstavljeno zaradi svojega mitskega pomena in trajnega vtisa. S kolekcijo, osredotočeno na veselje svetlobe, ki jo vidimo po temi, kosi Plejade ponujajo osvežujoč sijaj in iskrico, ki vas vodijo na poti. V grški mitologiji so bile Plejade sedem sester, ki so bile iskane zaradi svoje lepote in milosti. Zeus je to prepoznal in sestre spremenil v golobe, zaradi česar so jih postavili med bleščeče zvezde.

Alkiona, najsvetlejša zvezda na Plejadah – v grški mitologiji je bila Alkiona, druga sestra, znana kot vodja. V Halcionskih dneh – ko je bil svet napolnjen z veseljem, blaginjo in spokojnostjo – je bdela nad Sredozemskim morjem, zaradi česar je bilo mirno in varno za mornarje. Predstavlja cilje, h katerim si mora iskalec prizadevati. Njeno ime pomeni “močan pomočnik”.  Alkiona je še ena boginja morja, vendar njeno ime opredeljuje luno, mir in tišino.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je narejena na 18,5 cm, notranji obseg zato meri nekaj manj. Zapestnice žal ne gre prilagoditi glede na obseg. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Zapestnica je del Kolekcije Plejade – omejena izdaja.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Bel mesečev kamen je polirane površine in čudovito modro odseven. Velikosti je nekje 8x12mm. Modrikast Iolit je velikosti 6 mm, je poliran in izjemno lepo odseven. Kot vmesniki služijo mali Piritki. Vsaka zapestnica je unikat in se ne more ponoviti. Slikano je pod belo svetlobo, zato dopuščamo majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Iolit vam lahko pomaga, da postanete bolj pronicljivi, delujete po svoji intuiciji in zavestno prepoznate svoja spoznanja. Zaradi tega boste bolj zaupali svoji notranjosti in poslušali, kaj vam govorita srce in um. Energije tega kamna vas lahko pripeljejo do vašega notranjega znanja, nenehno spodbujajo vaš um in vas vodijo na višjo raven zavedanja.

Iolit je kamen vizije. Aktivira tretje oko in omogoča vizualizacijo in intuitiven vpogled, ko so vse čakre v poravnavi. Spodbuja povezavo z notranjim vedenjem. Uporablja se pri šamanskih obredih in pomaga pri potovanjih iz telesa. V stiku z avričnim poljem oddaja električni naboj, ki ponovno energirtizira biopolje in poravna subtilna telesa. Pomaga pri razumevanju in sproščanju vzrokov odvisnosti ter nam pomaga, da izrazimo svoj pravi jaz, osvobojeni od pričakovanj ljudi okoli nas. Iolit počisti miselne oblike.
Ta kamen razreši razdor v odnosih. Spodbuja prevzemanje odgovornosti za sebe, premaga lahko soodvisnost v okviru partnerstva.

Bel Mesečev kamen je »kamen novih začetkov«. Močno je povezan z luno in intuicijo. Kot luna, ta kamen odbija in nas spominja, da, kot se luna zbuja in pojema, tako je vse del iz ciklusa sprememb. Njegov najmočnejši učinek je, da umirja čustva. Zavestno in nezavedno spodbuja intuicijo in empatijo. Spodbuja lahko razumljiva sanjanja, še posebej v času polne lune. Tradicionalno se uporablja za izboljšanje psihičnih sposobnosti in za razvoj jasnovidnosti. Mesečev kamen pomirja čustveno nestabilnost in stres ter stabilizira čustva. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.