Zapestnica Arusha – Kamen pozitivne energije

39,50 

“Tisti občutek, ki ga iščeš, morda misliš, da ga ne bo več nazaj. To zadovoljstvo, to veselo utripajoče srce, ta poln vdih v pljuča. Kot da se je nekaj naselilo v tebi, žalost, teža drugih ljudi in okoliščin. Ta občutek, da imaš dovolj. Ta zavestni občutek, da moraš reči “ne” vsemu, ki te tišči navzdol.  Da ponovno vzpostaviš to zaupanje vase, val energije, ki ti pojenja, energijo, ki to ji pijejo drugi ljudje. Dovolj je – lahko to rečeš. Dovoli si.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Kamni so izbrani in nanizani intuitivno, zato sta obe unikatni in se ne moreta ponoviti. Na obseku piše “Follow your heart – Sledi svojemu srcu.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Kamna Arusha, poliranega, premera nekje 7 mm.  So različnih barv, od oranžne do nežno turkizne, do prozorne… odsevajo kot mesečev kamen z zlatimi delci. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko). Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Arusha je simbiotski kristal zlatega sončnega kamna in berila iz Tanzanije, ki ustreza sončnemu pleksusu človeškega telesa. Arusha je kristal pozitivne energije in ima zdravilne lastnosti, ki pomagajo lajšati žalost. Ima tudi sposobnost odganjanja zlih duhov. Arusha pomaga tudi pri privabljanju bogastva in privabljanju ljudi, s čimer je naše delo in kariera učinkovitejša in nemotena, kar je dobro tako za finančno kot poslovno srečo. Sončni kamen je znan dragi kamen, ki se uporablja pri delu s kristalno energijo za odpravljanje strahov in fobij vseh vrst. Poleg odpravljanja strahov in fobij se sončni kamen uporablja tudi za zmanjšanje stresa in dvigovanje depresije. Sončni kamen naj bi prinesel tudi srečo in obilje ter negativne energije in psihične napade spremenil v pozitivne energije. Ta kamen povečuje osebno moč in voljo ter energijo življenjske sile.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.