Zapestnica Boginje Yemanya

47,50 

Tako kot ocean, se tudi življenje giblje v valovih. Tako kot ocean je tudi življenje bogato z raznolikostjo in lepoto. Uživajte v doživljanju njegovih različnih ritmov in dovolite, da se vsi dvomi izperejo. Ko začutite, da je čas, zagrabite priložnost in je ne izpustite. Za vas se trenutno odpirajo pomembna vrata. Sprehodite se skozi njih. Yemanya nagrajuje pogumne, srčne in zveste Sebi. Obilje prihaja v različnih oblikah. Še pomembneje – prihaja do vas. Odprite vrate in dovolite. 

Yemanya je zaščitnica, dobaviteljica in tista, ki uresničuje želje. Afriška boginja, za katero pravijo, da je ustvarila ocean. Ocean simbolizira Obilje Vsega mogočnega, Življenja in Očiščenja. 

Morganit je ploščat, facetiran in tako odseven, velikosti nekje 1 x 1,5 cm in je večbarven. Na sredini je kockast, facetiran Rubin, velikosti 4 mm in kot vmesniki manjši facetiran Turmalin (4mm), kar še doda večjo odbojnost svetlobe.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Na voljo je SAMO TA NA SLIKI!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Morganit je eden najmočnejših srčnih kamnov, ki ga lahko dobite v roke. Ta posebna sorta berila ponuja čisto ljubezen in sočutno energijo. Te močne vibracije bodo napolnile avro od glave do pet s pomirjujočo in sproščujočo energijo. Ta kamen je tukaj, da pomaga odpreti in očistiti srčni prostor od stalne negativne teže. Soočiti se moramo z negativno energijo in se premakniti od nje. Vloga Morganita je pomagati človeku zbrati pogum in samozavest, da se sooči s temi občutki. Samo opominjanje na moč našega srca lahko pomaga uresničiti potencial za ponovno ljubezen. Ta kamen toplo priporočamo vsem, ki so doživeli kakšno travmo. Ne glede na to, ali ste izgubili nekoga, ki vam je zelo blizu, ali preprosto preživljate grob razhod, bo Morganite postal vaš najboljši prijatelj. Samo držanje tega kamna v stiski vas bo spomnilo na notranjo moč, ki jo ima vaše srce.

Rubin je odličen kamen za energijo. Daje moč do življenja, napolni nas z energijo ter dela ravnotežje. Spodbuja strast do življenja, vendar nikoli v samouničevalno smer. Izboljšuje motivacijo in določa realne cilje. Spodbuja srčno čakro in drži srce v ravnotežju. Močno nas ščiti pred psihičnimi napadi in odjemalci srčne energije. Spodbuja pozitivne sanje in čisti vizualizacijo ter spodbuja epifizo. Rubin je eden od kamnov obilja in pomaga hraniti bogastvo ter strast.
Ta kamen prinaša na površje jezo ali negativne energije, da jih pretvori, ter spodbuja odstranjevanje vsega negativnega iz naše poti. Spodbuja dinamično vodstvo. Prinaša pozitivno in pogumno stanje duha. Ostri um s povečano ozaveščenostjo in odlično koncentracijo.

Turmalin čisti, rafinira in transformira goste energije v izgorevajoče vibracije. Prav zaradi duhovnih energij, počisti in dela ravnotežje na vseh čakrah, in tvori zaščitni ščit okrog telesa. Ta kamen uporabljajo šamani, ker prinaša zaščito med rituali. Uporablja se lahko pri razločitvi podob, ki odkrivajo prihodnost ali skrivnosti iz preteklosti ali sedanjosti. Kaže nam »pravo« smer, v katero se lahko premaknemo.  Čistijo avro, odstranjujejo blokade, razpršijo negativne energije in opozarjajo na rešitve za specifične probleme. Odličen je za uravnoteženje in povezuje čakre. Uravnoteži meridiane.

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Ta kristal zdravi tako, da vam pomaga ozavestiti vzroke za zastalo energijo. Pomaga vam razumeti čustvene in duševne vzorce, ki povzročajo telesna neravnovesja, in pripomore k temu, da se jim odrečete in si povrnete zdravje. Pomaga vam, da modro izkoristite Indigo in kristalnim otrokom bo koristilo razumevanje, ki jim ga ponuja ta kristal to zdravilno moč, saj boste lahko le tako pomagali sebi in drugim. Turmalin vam, ne glede na to, ali je zeleni, čmi in kakšne druge barve, pomaga ozemljiti vesoljne zakone na Zemlji in preoblikovati omejena človeška prepričanje v širše zavedanje stvarnosti. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav. (vir. D.V.)