Zapestnica Boginje Yemanya

49,50 

Tako kot ocean, se tudi življenje giblje v valovih. Tako kot ocean je tudi življenje bogato z raznolikostjo in lepoto. Uživajte v doživljanju njegovih različnih ritmov in dovolite, da se vsi dvomi izperejo. Ko začutite, da je čas, zagrabite priložnost in je ne izpustite. Za vas se trenutno odpirajo pomembna vrata. Sprehodite se skozi njih. Yemanya nagrajuje pogumne, srčne in zveste Sebi. Obilje prihaja v različnih oblikah. Še pomembneje – prihaja do vas. Odprite vrate in dovolite. 

Yemanya je zaščitnica, dobaviteljica in tista, ki uresničuje želje. Afriška boginja, za katero pravijo, da je ustvarila ocean. Ocean simbolizira Obilje Vsega mogočnega, Življenja in Očiščenja. 

Morganit je ploščat, facetiran in tako odseven, velikosti nekje 1 x 1,5 cm in je večbarven. Na sredini je Hematit je premera 6 x 2mm (facetiran, zelo odseven) in Rubin, ki je iz Burme, velikosti nekje 3 mm (facetiran, okrogel).

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.  Prilagoditev obsega žal ni mogoča.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Morganit je eden najmočnejših srčnih kamnov, ki ga lahko dobite v roke. Ta posebna sorta berila ponuja čisto ljubezen in sočutno energijo. Te močne vibracije bodo napolnile avro od glave do pet s pomirjujočo in sproščujočo energijo. Ta kamen je tukaj, da pomaga odpreti in očistiti srčni prostor od stalne negativne teže. Soočiti se moramo z negativno energijo in se premakniti od nje. Vloga Morganita je pomagati človeku zbrati pogum in samozavest, da se sooči s temi občutki. Samo opominjanje na moč našega srca lahko pomaga uresničiti potencial za ponovno ljubezen. Ta kamen toplo priporočamo vsem, ki so doživeli kakšno travmo. Ne glede na to, ali ste izgubili nekoga, ki vam je zelo blizu, ali preprosto preživljate grob razhod, bo Morganite postal vaš najboljši prijatelj. Samo držanje tega kamna v stiski vas bo spomnilo na notranjo moč, ki jo ima vaše srce.

Rubin je odličen kamen za energijo. Daje moč do življenja, napolni nas z energijo ter dela ravnotežje. Spodbuja strast do življenja, vendar nikoli v samouničevalno smer. Izboljšuje motivacijo in določa realne cilje. Spodbuja srčno čakro in drži srce v ravnotežju. Močno nas ščiti pred psihičnimi napadi in odjemalci srčne energije. Spodbuja pozitivne sanje in čisti vizualizacijo ter spodbuja epifizo. Rubin je eden od kamnov obilja in pomaga hraniti bogastvo ter strast.
Ta kamen prinaša na površje jezo ali negativne energije, da jih pretvori, ter spodbuja odstranjevanje vsega negativnega iz naše poti. Spodbuja dinamično vodstvo. Prinaša pozitivno in pogumno stanje duha. Ostri um s povečano ozaveščenostjo in odlično koncentracijo.

Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav. (vir. D.V.)