Zapestnica Boginje Yemanya

42,50 

Tako kot ocean, se tudi življenje giblje v valovih. Tako kot ocean je tudi življenje bogato z raznolikostjo in lepoto. Uživajte v doživljanju njegovih različnih ritmov in dovolite, da se vsi dvomi izperejo. Ko začutite, da je čas, zagrabite priložnost in je ne izpustite. Za vas se trenutno odpirajo pomembna vrata. Sprehodite se skozi njih. Yemanya nagrajuje pogumne, srčne in zveste Sebi. Obilje prihaja v različnih oblikah. Še pomembneje – prihaja do vas. Odprite vrate in dovolite. 

Yemanya je zaščitnica, dobaviteljica in tista, ki uresničuje želje. Afriška boginja, za katero pravijo, da je ustvarila ocean. Ocean simbolizira Obilje Vsega mogočnega, Življenja in Očiščenja. 

Vsi kamni na zapestnici so polirani – razen majhnega Mesečevega kamna in čudovitega Rubina. Torej so še bolj odsevni in svetloba se od njih odbija zelo lepo. Mesečev kamen je bel, različnih velikosti, največji premera 11 mm. Akvamarin je premera 7,5 mm.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. 

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Rubin je odličen kamen za energijo. Daje moč do življenja, napolni nas z energijo ter dela ravnotežje. Spodbuja strast do življenja, vendar nikoli v samouničevalno smer. Izboljšuje motivacijo in določa realne cilje. Spodbuja srčno čakro in drži srce v ravnotežju. Močno nas ščiti pred psihičnimi napadi in odjemalci srčne energije. Spodbuja pozitivne sanje in čisti vizualizacijo ter spodbuja epifizo. Rubin je eden od kamnov obilja in pomaga hraniti bogastvo ter strast.
Ta kamen prinaša na površje jezo ali negativne energije, da jih pretvori, ter spodbuja odstranjevanje vsega negativnega iz naše poti. Spodbuja dinamično vodstvo. Prinaša pozitivno in pogumno stanje duha. Ostri um s povečano ozaveščenostjo in odlično koncentracijo.

Akvamarin je kamen poguma. Njegove energije zmanjšujejo stres in umirjajo um. Dela harmonijo v svoji okolici in ščiti pred onesnaževanjem.
Ljudem povečuje občutljivost. Daje jim moč sklicevanja na toleranco drugih. Premaga sodbo in daje podporo vsem, ki so preobremenjeni z odgovornostjo. Spodbuja odgovornost do sebe. Ustvarja osebnost, ki je pokončna, vztrajna in dinamična. Spremeni lahko stari način delovanja in nam omogoča priti do lastnega uspeha. Akvamarin pomirja duh in odstranjuje tuje misli. Čisti blokade, ki se pojavljajo pri komunikaciji, in spodbuja samo-izražanje. Pomirja strahove in poveča občutljivost. Ta kamen izostri intuicijo in odpira jasnovidnost. Je čudovit kamen za meditacijo, sklicuje se na visoko stanje zavesti, duhovno zavest in spodbuja služenje človeštvu. Akvamarin ščiti avro in usklajuje čakre. Preko grlene čakre prenaša sporočila na višjo raven. Prav tako usklajuje fizično in duhovno telo.

Bel Mesečev kamen je »kamen novih začetkov«. Močno je povezan z luno in intuicijo. Kot luna, ta kamen odbija in nas spominja, da, kot se luna zbuja in pojema, tako je vse del iz ciklusa sprememb. Njegov najmočnejši učinek je, da umirja čustva. Zavestno in nezavedno spodbuja intuicijo in empatijo. Spodbuja lahko razumljiva sanjanja, še posebej v času polne lune. Tradicionalno se uporablja za izboljšanje psihičnih sposobnosti in za razvoj jasnovidnosti. Mesečev kamen pomirja čustveno nestabilnost in stres ter stabilizira čustva. Izboljšuje čustveno inteligenco. Položen na trebušno čakro, pritegne ven stara čustvena blebetanja, tako da jih je mogoče razumeti in nato raztopiti. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav. (vir. D.V.)