Zapestnica Čudežni kamen

52,50 

“Prepoznajte svoje želje, svoje ideje in znanje. Prepoznajte Pot, ki vas čaka, pa je razum ne more predelati.  Aktiviraj tiste centre v svojem energijskem telesu, ki ti lahko pomagajo do drugačnega znanja, na čisto drugi ravni, ki ti bodo v življenju le koristile. Koristil ti bo, ta drugače pogled na svet. Zaupaj mu.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Kristali so izbrani popolnoma intuitivno in ker je vsak kamen zase že popolna umetnina, nobena zapestnica ne more biti podobna drugi in je Unikatna. Slikano pod belo svetlobo (da lahko pokažemo podrobnosti kamna, ki se drugače ne bi videle), zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko). Kamni so AAA kvalitete. Obsega žal ne gre prilagoditi.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane. 

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Šungit je starodavni kamen modrosti, zdravljenja in zaščite. Pogosto ga imenujejo mojstrski zdravilni kamen ali čudežni kamen zaradi številnih koristi, ki mu jih pripisujejo. Verjame se, da je ta kamen star več kot dve milijardi let in naj bi v telo vnesel božansko svetlobo, celični spomin in človeško izkušnjo. Prepričanje je, da Šungit očisti fizično telo energetskih teles nižjih frekvenc in negativnosti ter pripravi zavest na sprejemanje višjih vibracij resnice. Skozi to delovanje Šungit daje svojo modrost starosti in postane vodnik na poti razpletanja, ki nam pomaga, da smo mirni in si prisluhnemo.

Ker močno prizemljuje. uravnoveša našo korensko zvezdno čakro, kar omogoča, da prizemljitev poteka na več ravneh, vse do tekočega zlatega jedra našega planeta. To omogoča, da se Sveta zavest Gaje in božanske ženske premika navzgor skozi našo hrbtenico, kar omogoča, da se korenska čakra in Krona odpreta, višja dimenzijska poravnava pa poteka z velikim osrednjim soncem in moškim vidikom stvarstva.

Pri zdravljenju naj bi Šungit koristil skoraj vsem pogojem, ki so posledica neravnovesja ali strupenih ostankov, ne glede na to, ali so okoljski, čustveni, duševni ali vibracijski.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.