Zapestnica Indijanka

49,50 

“Poslušaj bitje svojega srca.  Poslušaj kako bije, kot udarci bobna, ki te ponesejo v praspomin. Nekam med plemena, ki so bila povezana z Matejo Zemljo, ki so jo spoštovala tako, kot jo ljudje danes več ne znajo. Ta praspomin teče po krvi, po tvojih žilah. Od takrat Si, le da si tukaj in sedaj. Da nas ponovno spomniš na korenine, na naše potovanje… Na to, po kar smo prišli. Hvala Ti.”

Premium Indijanka je namenjena osebam, ki so prave Indijanke po duši – povezane z Materjo Zemljo, čuteče in ljubeče, duše z mogočno osebnostjo in s posluhom Srca. S svojo energijo prizemljuje in daje moč iskrenega jaza. Povezati spodnje čakre, razviti močne korenine, ki nas sidrajo in dvigujejo. 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,6 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Selenit se lahko v vodi spremenii, zato odsvetujem stik z vodo. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko). Obvezno uporabljati in hraniti na suhem. Ne v vodo! Lahko se čisti z luno ali z energijo skozi roke. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Zapestnica je sestavljena iz  Obsidiana (facetiran 9*10 mm), Myanmarskega “purple” Rubina (facetiran 7 mm), modro odsevnega Mesečevega kamna (facetiran 4 mm), Selenita (poliran 8 mm) in dveh vmesnikov zlatega Hematita. 

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Slikano pod belo svetlobo.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Rubin je odličen kamen za energijo. Daje moč do življenja, napolni nas z energijo ter dela ravnotežje. Spodbuja strast do življenja, vendar nikoli v samouničevalno smer. Izboljšuje motivacijo in določa realne cilje. Spodbuja srčno čakro in drži srce v ravnotežju. Močno nas ščiti pred psihičnimi napadi in odjemalci srčne energije. Spodbuja pozitivne sanje in čisti vizualizacijo ter spodbuja epifizo. Rubin je eden od kamnov obilja in pomaga hraniti bogastvo ter strast.
Ta kamen prinaša na površje jezo ali negativne energije, da jih pretvori, ter spodbuja odstranjevanje vsega negativnega iz naše poti. Spodbuja dinamično vodstvo. Prinaša pozitivno in pogumno stanje duha. Ostri um s povečano ozaveščenostjo in odlično koncentracijo.

Obsidian je kamen čistosti. Simbolizira potrebo po rednem čiščenju vašega telesa, srca, uma in duha toksinov, ki lahko preprečijo prost pretok pozitivnih energij. Zdravilne energije tega kamna vam bodo pomagale doseči ravnovesje v telesu in duhu. Karkoli povzroča strah, bolečino ali skrb, bo odstranjeno. To je tudi kamen, ki je povezan z božanskimi vodniki in duhom skrbnika. Snežni Obsidian je opomnik, da vas samo opazujejo in varujejo v toplem in zaščitnem objemu. Obsidian  deluje kot ogledalo, ki odražato to, kar ste v resnici. Pokazal vam bo, kakšne so vaše slabosti in kako jih lahko spremenite v moč.

To vam bo pomagalo izkoristiti svojo osebno moč in doseči vse, kar želite v življenju, ne glede na to, ali gre za vaše osebno ali poklicno življenje. To moč potrebujete, da postanejo vaše sanje resničnost!

Bel Mesečev kamen je »kamen novih začetkov«. Močno je povezan z luno in intuicijo. Kot luna, ta kamen odbija in nas spominja, da, kot se luna zbuja in pojema, tako je vse del iz ciklusa sprememb. Njegov najmočnejši učinek je, da umirja čustva. Zavestno in nezavedno spodbuja intuicijo in empatijo. Spodbuja lahko razumljiva sanjanja, še posebej v času polne lune. Tradicionalno se uporablja za izboljšanje psihičnih sposobnosti in za razvoj jasnovidnosti. Mesečev kamen pomirja čustveno nestabilnost in stres ter stabilizira čustva. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres.

Prosojni selenit ima zelo fine vibracije in prinaša jasnost uma, odpira kronsko čakro, omogoča dostop do angelske zavesti in višjega vodstva. Čist selenit je povezava k svetlobnemu telesu, pomaga, da ga zasidra v zemeljske vibracije.
Selenit pomirja, postopoma vliva globoki mir in je odličen za meditacijo ali duhovno delo. Je starodaven kamen, vendar en od najmočnejših kristalov za novo vibracijo na Zemlji.
Lahko se uporablja pri razločitvi podob, ki odkrivajo prihodnost ali skrivnosti iz preteklosti ali sedanjosti, da bi videli prihodnost ali ugotovili, kaj se je zgodilo v preteklosti. Čisti zmedo in pomaga v videnju globlje slike. Prinaša zavestno razumevanje tega, kar je bilo, in ki se pojavlja na podzavestni ravni. Je močen razporejevalec in stabilizator za prenapeta čustva.

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Selenit nam pokaže, kako v svoje življenje vnesti božanske zakone in načela. Nauči nas tudi, kako združiti duha in materijo, da bi znali v svoje snovno telo vključiti silo svetlobe, tj. duha. Le tako se bo namreč duh počutil doma v vsakomer izmed nas. Ta postopek je počasen in blag, saj se sicer naša telo in um ne bi uspela tako hitro prilagoditi tej novi energiji. Ta ima kristal zelo pomembno vlogo pri aktiviranju Dušne zvezdo.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.