Zapestnica Kamen prehoda

38,50 

“Vsakič, ko se odločiš narediti stvari drugače, kot večina ljudi, prehajaš na nov nivo vibracije. Drugače, višji, morda boljši. Le zato, ker se poslušaš, verjameš vase in ne plešeš, kot drugi piskajo. Zato se počutiš vsakič bolje, bolj samozavestno in varno. To je ta – Prehod.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,7 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (primerno za nekje 17,5  – 17,8 cm obsega) . Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Zapestnica je sestavljena iz  kamnov Herkimer kvarca (premera 7 mm), in zelenega zebrastega Lepidolita, imenovanega “puščavska oaza”  (8mm, je poliran) . Kot vmesniki služijo Hematiti srebrne barve. Lepidolit je precej redej in poseben v njegovi sestavi in izgledu.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji .

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Nežen v mirnih odtenkih zelene in rumene, je kristal Lepidolita tu, da poveča raven dopamina in postreže z obilo vibracij dobrega počutja ter tako uskladi vsa tista čustva, ki morda tečejo v vašem telesu, umu in duša. Kamen prehoda, kamen miru, babičin kamen – Lepidolit ima peščico imen, vse to govori o njegovem občutku sladkega negovanja in sposobnosti stabilizacije duše. Lepidolit je odličen kamen pri odstranjevanju blokad in vas potiska proti mestu, kjer se lahko povežete s svojim višjim jazom. To je bistven amulet, ki ga morate imeti pri roki v času zahtevnih sprememb ali pri premagovanju tesnobnih razpoloženj in plezalne napetosti.

Kot kamen, znan po zmanjševanju stresnih dejavnikov in tesnobe, Lepidolit deluje tudi tako, da poskrbi, da je živčni sistem v popolni harmoniji, tako da se lahko spopadete z vsem, kar vam pride na pot. Kot smo že omenili, je Lepidolit izjemno stabilizirajoč kamen, zato njegova energija dela čudeže, ko gre za ravnovesje in popolno čustveno zdravljenje.  Lepidolit prepozna neravnovesje in sodeluje z nami, da se preseli na kraj dolgotrajnega zdravljenja in harmonične ljubezni do sebe.

Herkimer diamant je zelo visok Vibracijski kamen, ki je postal splošno znan kot “kamen uglasitve”. Energije delujejo tako, da vas sprostijo v neprijetnih okoljih in vas bodo v težkih situacijah vodile v pravo smer. Uporaba tega kamna v meditaciji pomaga pri prilagajanju astralnega področja fizičnemu kraljestvu. Herkimerjev kremen bo dvignil vaše telepatske sposobnosti in omogočil boljšo komunikacijo z vašimi duhovnimi vodniki. Zaradi visoke frekvence imajo tudi sposobnosti povečevanja jasnovidnih in jasnovidnih sposobnosti. 

Herkimer diamanti so raziskovalci. So izjemno prosojni s črnimi delci, ki se kažejo v neokrnjeni, jasni osvetlitvi in delujejo kot mistični ojačevalci sile. So neverjetni zdravilni dragi kamni, ki se uporabljajo pri meditacijah in so idelani kanali Božanske duhovne moči.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.