Zapestnica Kraljestvo Boginje

77,00 

Sporočilo iz Globin zavesti boginje: “Naj ti pomagam ozdraviti in se razviti. Prinašam vedrino, mir, spokoj in duhovne sposobnosti, s katerimi lahko varno razviješ svojo ustvarjalnost. Duši pomagam najti njeno pravo pot, tako da nežno ozdravim vse travme iz tvoje preteklosti in ji vrnem igrivo otroško bistvo. Dovoli, da uskladim tvoje fizično telo z vibracijami Tvoje Duše. Tu sem, da te zaščitim.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,6 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Obseg se lahko prilagodi za 2 cm b eno ali drugo smer.  Je dvojna zapestnica, nanizana na dvojni niti. Enkrat na mesec ali dva lahko zapestnico očistite pod tekočo vodo ali izberete katerikoli način čiščenja kristalov, ki vam je blizu.  Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Na voljo sta samo 2, na sliki je ena od njiju, vsaka je Unikatna in se ne more ponoviti, saj so kamni umetnost zase.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Roževec je premera 6 x 2mm, Larimar  je AAA kvalitete, je ploščat in poliran, Rubin je iz Burme, kockast 4×4 mm in facetiran. Odtenki Roževca in Rubina so različni, različno topli, svetli, globoki.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

Video predstavitev lahko najdete tukaj.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Larimar je duhovni kamen, ki je odprt za nove dimenzije ter spodbuja razvoj zemlje. Izžareva ljubezen in mir ter spodbuja notranji mir. Pomaga pri doseganju globokega meditativnega stanja. Naravno dviguje zavest ter harmonizira telo in dušo do novih vibracij.  Pospešuje angelski stik in komunikacijo z drugimi svetovi. Je odličen kamen za tiste, ki iščejo dušnega prijatelja, in pospešuje celjenje razmerij iz prejšnjih življenj ali srčne travme. Ta kamen prinaša vedrino in jasnost ter konstruktivne misli. Spodbuja ustvarjalnost in spodbuja, da »hodimo s tokom«. Zdravi poškodbe srca in nas ponovno poveže z naravno igrivostjo in veselo otroško energijo.
Larimar je zemeljski zdravilni kamen, ki nas poveže z energijo boginje zemlje, pomaga ženskam, da jih ponovno uskladi z njihovo prirojeno ženskostjo in obnovi njihovo povezavo z naravo.

Rubin je odličen kamen za energijo. Daje moč do življenja, napolni nas z energijo ter dela ravnotežje. Spodbuja strast do življenja, vendar nikoli v samouničevalno smer. Izboljšuje motivacijo in določa realne cilje. Spodbuja srčno čakro in drži srce v ravnotežju. Močno nas ščiti pred psihičnimi napadi in odjemalci srčne energije. Spodbuja pozitivne sanje in čisti vizualizacijo ter spodbuja epifizo. Rubin je eden od kamnov obilja in pomaga hraniti bogastvo ter strast.
Ta kamen prinaša na površje jezo ali negativne energije, da jih pretvori, ter spodbuja odstranjevanje vsega negativnega iz naše poti. Spodbuja dinamično vodstvo. Prinaša pozitivno in pogumno stanje duha. Ostri um s povečano ozaveščenostjo in odlično koncentracijo.

Lepa rožnata barva kremena, s svojo nežno rožnato esenco, je kamen srca, kristal brezpogojne ljubezni. Nosi mehko žensko energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravljenja, prehrane in udobja. Ugodno vpliva neposredno na srčno čakro, raztaplja čustvene rane, strahove in zamere ter kroži božansko ljubečo energijo po celotni avri. Prebudi srce k svoji prirojeni ljubezni, daje globok občutek osebne izpolnitve in zadovoljstva, ki omogoča sposobnost, da resnično daje in prejema ljubezen od drugih. 

Še vedno je pomemben talisman odnosov.  Njegova vibracija je negovalna, nežna, tolažilna in pomirjujoča. Energija rožnega kremena vibrira v skladu z energijami srčne čakre in spodbuja občutke in izraze topline, sreče, sočutja, razumevanja, spoštovanja in čustvenega zdravja.

Rožni kremen vas lahko tudi spodbudi, da imate radi sebe. Veliko bolj boste odprti za dajanje in sprejemanje ljubezni od drugih, ko boste obvladali spretnost resničnega sprejemanja in ljubezni do sebe. Ljubezen je za človeško srečo tako pomembna, da bi moral ta kristal najti mesto v vsakem domu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.