Zapestnica Merope (Kolekcija Plejade)

44,00 

“Pridi z menoj, po tiho, greva raziskovati. Naj te ne bo strah, tudi sram je odveč. Sprejemaš, da si naredila najbolje možno, sprejela najboljše možne odločitve izmed težkih možnosti. Dvigni glavo, pokončno, mogočno. Pridi, greva raziskovati. Prepusti se svetlobi, čeprav manjša, pa vseeno razsvetljuje temo. Sprejmi to upanje za naprej… Uspelo ti bo.”

Plejade, znane tudi kot sedem sester, je odprta zvezdna kopica, ki vsebuje srednje stare, vroče zvezde tipa B na severozahodu ozvezdja Bik. Oddaljena je približno 444 svetlobnih let in je med najbližjimi zvezdnimi kopicami do Zemlje. Tako kot nas sonce in luna vodita skozi zbirko, visoka vidljivost zvezdne kopice Plejade služi kot svetloba. In kljub tem različnim zgodbam je ena nit, ki teče skozi vsako, vrednost lepega življenja in kako to naredi naše potovanje samoodkrivanja vidno.  Zvezda predstavlja resnico, svetlobo, ki očitno presega človekovo sedanje pojmovanje, nekaj, kar on le slabo razume; in sedem je število izpolnitve v naravi človeka. Plejade, skupina sedmih zvezd, ki označujejo pomlad ,s “sladkimi vplivi”, ki prinašajo toplo vreme in rast rastlinstva za prehrano človeka, pomenijo človekovo sedanje šibko razumevanje enega življenja in inteligence, ene ljubezni in vodilne moči, ki vedno deluje za večni napredek duše. Nadduša, ki se vedno zamišlja nad zemljo in človeško raso, prinaša izpolnitev naravnih procesov in vse dviguje k duhovnemu razumevanju, zavesti in izražanju. Ozvezdje Plejade je vseskozi predstavljeno zaradi svojega mitskega pomena in trajnega vtisa. S kolekcijo, osredotočeno na veselje svetlobe, ki jo vidimo po temi, kosi Plejade ponujajo osvežujoč sijaj in iskrico, ki vas vodijo na poti. V grški mitologiji so bile Plejade sedem sester, ki so bile iskane zaradi svoje lepote in milosti. Zeus je to prepoznal in sestre spremenil v golobe, zaradi česar so jih postavili med bleščeče zvezde.

Merope igra posebno vlogo v zgodovini grških bogov in boginj. Stari Grki so jo imeli za”nimfo”. Nimfe so po videzu običajno spominjale na lepe deklice. Služila je kot manjša boginja, povezana z naravnimi silami –  rekami, drevesi, jezeri, gorami in drugimi pomembnimi znamenitostmi. Zvezdna nimfa, povezana z logičnim umom ali intelektom, torej predstavlja mentalno raven človeštva v njegovem trenutnem stanju, ki trdi, da deluje v bistvu na ravni logičnega uma, razuma in deluje v smeri razločevanja. Meropejina zvezda ostaja najmanj vidna v ozvezdju Plejade. Merope – rečejo ji izgubljena sestra, saj je bila njena zadnja zvezda, ki ni vidna s prostim očesom. Nekatere legende pravijo, da se je izgubila, ker je sramotno skrila obraz, ko se je poročila s smrtnikom, kraljem Sizifom. 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je narejena na 18,5 cm, notranji obseg zato meri nekaj manj. Zapestnice žal ne gre prilagoditi glede na obseg. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Zapestnica je del Kolekcije Plejade – omejena izdaja.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Jaspis Zmajeva kri je facetirane površine in s tem še bolj odseven. Velikosti je nekje 8x12mm. Oranžen Mesečev kamen je velikosti 6 mm, je poliran in izjemno lepo odseven. Kot vmesniki služijo mali Piritki. Vsaka zapestnica je unikat in se ne more ponoviti. Slikano je pod belo svetlobo, zato dopuščamo majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Jaspis Zmajeva kri je zelo zdravilni kamen, ki spodbuja pogum, vitalnost in moč. Podpiral vas bo na fizični, čustveni, duševni in duhovni ravni, še posebej, ko boste v življenju preživljali težke čase. To je kamen, ki bo prinesel veselje v vseh vaših interakcijah z ljudmi in vam bo pomagal zaslužiti spoštovanje vseh, s katerimi sodelujete. Pomagal vam bo pri postavljanju novih ciljev in pri njihovem doseganju.

Jaspis Zmajeva kri prinaša več energije v vašo avro, kot tudi za vaše fizično telo. Prav tako bo ozemljil vašo duhovno energijo skozi vašo srčno čakro. Obkrožil vas bo tudi z zaščitnimi energijami, ki vas bodo oddaljile od toksičnosti negativnih ljudi.  Jaspis Zmajeva kri vam bo pomagal, da si opomorete, če ste od dela preveč izčrpani. Poskrbel bo za dvig vašega razpoloženje in vrnil močan občutek zadovoljstva v vseh vidikih življenja.

Podpiral vas bo tudi pri doseganju lastnih ciljev in vam preprečil, da bi bili preveč kritični do sebe in do drugih.  Jaspis Zmajeva kri je krepilec telesa in bo obravnaval vsako nezdravo ali negativno stanje, ki zmanjša vašo fizično vitalnost. Zdravilne energije bodo telesu pomagale tudi pri duhovnem čiščenju. Jaspis Zmajeva kri  globoka zelena predstavlja zmajevo trdo kožo z ljubečim srcem. Zmaji so promotorji pravičnosti in zaščitniki življenja. Temno rdeča predstavlja zmajevo kri, ki vžge ogenj znotraj, da poveča fizično moč, pogum, samozavest, vzdržljivost in osredotočenost.

Mesečev kamen nosi v srcu moč nasprotne energije. Če vam je težko uravnotežiti življenje ali se pogosteje znajdete sredi krize, vam bo zagotovo pomagalo nošenje oranžnega dragega kamna iz mesečevega kamna. Znano je, da z žensko energijo pomirja ekstremne življenjske razmere.  Oranžni mesečev kamen se že stoletja prenaša skozi generacije v številnih plemenih. 

Tako kot veliko žareče sidro neba, nas čarovnija Mesečevega kamna očara s svojo svetlo žensko energijo, plimskim vlečenjem in obljubo cikličnih sprememb. Luna je bila stoletja simbol duha boginje, ki visi kot krogla nad našimi glavami, včasih zdrs svetlobe, drugič debel in poln kot letina. Mesečev kamen zajame vso to čarobnost in še več.  Ker je tako povezan z energijo boginje in božansko žensko, ni presenetljivo, da pomaga za boljše hormonsko ravnovesje. Mesečev kamen močno vpliva na reproduktivne organe in vaše telo pripelje v svoj cikel. Za tiste, ki se spopadajo s težavami s plodnostjo, lahko Mesečev kamen tudi blagodejno vpliva na boljši izzid s svojo nežno vibracijo. Starši bodo našli moč in moč tudi v Mesečevem kamnu, saj lahko pomaga olajšati vse vrste fizičnih neprijetnosti, ki so pogosto povezane z nosečnostjo in porodom.

Njegov najmočnejši učinek je, da umirja čustva. Zavestno in nezavedno spodbuja intuicijo in empatijo. Spodbuja lahko razumljiva sanjanja, še posebej v času polne lune. Tradicionalno se uporablja za izboljšanje psihičnih sposobnosti in za razvoj jasnovidnosti. Mesečev kamen pomirja čustveno nestabilnost in stres ter stabilizira čustva. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.