Zapestnica Picasso Jaspis

29,50 

Kot že sam opis kamnov pove, je zapestnica namenjena vsem tistim, ki prehajajo skozi težavna obdobja, živijo stresna življenja, polna manipulacij in nesmislov, in ki si obenem želijo, da bi se le-to spremenilo. S svojo pomirjujočo naravo, kamni podpirajo in umirjajo razburjen duh in uravnovešajo um ter oba povezujejo v celoto. Zaslužite si živeti Svoje Življenje, umirjeno, smiselno, ljubeče… Kamni so tukaj, da vas pri tem podprejo. Vsaka zapestnica ima intutivno izbrane kamne, v svojem zaporedju. Vsaka je unikatna in med seboj niso enake.

Zapestnica je lahkotna in raztegljiva, tako da je primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Namenjena je, da je nekaj večja, ohlapnejša, da lepo pade po roki, če to želite.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Uporabljeni kristali premera 12 mm. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko).

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Picasso Jaspis je zelo pomirjujoč kamen. Podpiral in vzdrževal vas bo v času vašega stresa ali težav. Daje, kar potrebujete, da pridete čez težko obdobje in to z ljubeznijo in zaščito. Picasso Jaspis je tudi ozemljitveni in zavesten kamen, spremljevalec v vašem obdobju izzivov, ki bo poskrbel, da ste močno povezani z realnostjo. Ta kamen ti bo prinesel občutek miru, miru in celovitosti. Zato je tudi odličen meditacijski kamen.

Jaspis usklajuje čakre. Uporablja se lahko za polaganje na čakre. Vsaka barva je primerna za določeno čakro. Ta kamen omogoča šamanska potovanja in spominjanje sanj. Zagotavlja zaščito, utrjuje energije in telo. Vsrkana negativno energijo in čisti ter usklajuje čakre in avro. V ravnotežju drži jin in jang ter poravnava fizično, čustveno in duševno telo z eteričnim področjem. Počisti elektromagnetno in onesnaženo okolje, vključno s sevanjem in pomaga pri opeklinah.
Jaspis nas dela odločne pri vsem prizadevanju. Prinaša pogum, da se odločno spopademo s težavami. Spodbuja poštenost do samega sebe. Podpira nas pri med potrebnih konfliktih. Pomaga pri hitrem razmišljanju, spodbuja organizacijske sposobnosti in pomaga pretvarjati ideje v dejanja.

To je vrsta marmorja, ki je pravzaprav metamorfoziran apnenec, ki je kalcijev magnezijev karbonat mineral. Ta kamen je tako imenovan, ker se zelena, oranžna, rjava, rdeča, črna rumena in druge barve, prelivajo na površini kamna. Ti vzorci se ustvarijo z železovimi oksidi in se oblikujejo kot črte in žile.

Picasso-Marble vas bo spomnil, da čim več praznujete življenje. Življenje je prekratko, zato kar uživaj.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.