Zapestnica Vibracija Ljubezni

35,50 

“Zapestnica, ki je namenjena opomniku Sebi – torej samospoštovanje in Ljubezen do samega sebe. Namenjena ljudem, ki vedo, da si zaslužijo več od Življenja in si želijo lastnega napredka. Verjeti vase in si zaupati – prinese veliko izzivov in obenem tudi najlepšo možno nagrado – odkrito Ljubezen in Svobodo. Odprite se za neskončne možnosti, ki jih prinaša Svet, ko ga gledamo skozi oči ljubezni. Ne gre za rožnata očala in ne gre za sprenevedanje. Gre samo za možnost, ki obstaja, ki vedno in povsod obstaja, da pogledamo na svet iz ljubeče, nežne in tople perspektive. To spreminja življenja.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,1 cm (za udobno nošnjo na zapestju obsega do 17,4 cm), notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. 

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Sokolje oko je polirano in velikosti 8 mm, zeleni Žad 6mm in Rubin 3 mm. Sokolje oko in Žad sta polirana, Rubini so facetirani in lepo odsevni (iz Burme). Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko). Slikano je pod belo svetlobo, da se bolje ujame podrobnosti kamnov. Uporabljen je obesek list, ki ga vidite v galeriji izdelka.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Kamen Sokolje oko poveča energijo modrosti, integritete, resnice, ljubezni in čustvenega zdravljenja. Povečuje duševno organizacijo, intelekt in spomin. Ta kamen moči je zelo uporaben v situacijah ustvarjanja idej in reševanja problemov, saj pomaga pri ohranjanju znanja in sposobnosti gledanja na situacijo z več zornih kotov.  V meditacijah ga uporabite kot manifestacijski kamen. Vstop v meditacijo s tem kamnom bo prinesel jasnost uma in vpogled, z odprto domišljijo za manifestacije. Iz meditacije boste prišli z natančnim vedenjem, kaj je treba storiti, potem je na vas, da stopite v akcijo. Nastavite svoj namen, ko greste v meditacijo in vizualizirajte svojo manifestacijo. 

Žad pomeni močno silo čustvenega celjenja na več ravneh. Njegova vibracija je blažilna in skrbna, zato je še posebej dobra za obravnavanje čustvenih vprašanj, kot je pomanjkanje samozavesti ali samospoštovanja. Žad rešuje negativnost iz avre in okolja, zato ima veliko ljudi talisman ali kipec iz žada na mizi ali na delovnem mestu. Če trpite čustveno stisko zaradi težav z ljubeznijo, naj gre za ljubezen ali za drugo ali za ljubezen do samih sebe, lahko Žad prinese ravnovesje in mir.

Žad je znan tudi kot kamen iz sanj in vam lahko pomaga razumeti simboliko in sporočila iz sanj. Prinaša srečo v ljubezni in na drugih področjih vašega življenja. Podpira novo ljubezen in povečuje zaupanje v razmerja. Pomaga vam odpreti srce, da se boste zavedali vseh globokih težav, ki bi vas lahko ovirale pri iskanju ljubezni. Prav tako nam pomaga odkriti vse tisto, česar si ne želimo priznati, je pa skrajni čas, da se s tem soočimo.  Biti iskreni s seboj in z drugimi, je edini način, da se doseže zadovoljiv in smiselni odnosi in Žad lahko pomaga, da to storite tako, da podpirajo vašo življenjsko silo in energijo.

Rubin je odličen kamen za energijo. Daje moč do življenja, napolni nas z energijo ter dela ravnotežje. Spodbuja strast do življenja, vendar nikoli v samouničevalno smer. Izboljšuje motivacijo in določa realne cilje. Spodbuja srčno čakro in drži srce v ravnotežju. Močno nas ščiti pred psihičnimi napadi in odjemalci srčne energije. Spodbuja pozitivne sanje in čisti vizualizacijo ter spodbuja epifizo. Rubin je eden od kamnov obilja in pomaga hraniti bogastvo ter strast.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.