Zapestnica Solara

47,50 

“Globoko v sebi ponovno začuti harmonijo, tako da tvoj um-telo-duh tečejo z naravnim ritmom vesolja. Povezuj misli z besedami in dejanji. Ker vsaka misel, ki jo vložimo v svet, učinkuje, je pomembno, da pametno izbiraš svoje misli. Nauči se ustaviti v trenutku in začuti svet po svoje. Saj, samo ti ga lahko vidiš skozi tvoje oči.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Bronzit je poliran kamen, ploščate oblike, velikosti  1,8mm x 1,2 mm. Je AAA kvalitete in zelo lep. Oranžen Mesečev kamen je velikosti 6 mm in je poliran. Kot vmesnik služi facetiran svetel Hematit. Slikano pod belo svetlobo. Vsi kamni so naravni. Vsaka zapestnica je umetnost zase, saj jo krasijo unikatni kamni, ki se med seboj ne morejo ponoviti, zato je vsaka zapestnica unikatna.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Vdihni zaupanje. Izdihni dvom. To je sporočilo bronzitskega kristala, še posebej, ko dnevno meditiraš s kamnom. Je zaščitni bojevniški kamenPomen Bronzitskega kristala je povezan s krepitvijo samozavesti in s pogumom, da sledimo dejanjem. Če se počutite preobremenjeni s sodobnim življenjem in nemočni, da bi ga spremenili, se lahko z Bronzitom zaščitite pred negativnimi energijami drugih ljudi. Bronzit vam daje pogum in samozavest, da sprejmete vzpone in padce življenja ter hodite korak za korakom. 

Mesečev kamen nosi v srcu moč nasprotne energije. Če vam je težko uravnotežiti življenje ali se pogosteje znajdete sredi krize, vam bo zagotovo pomagalo nošenje oranžnega dragega kamna iz mesečevega kamna. Znano je, da z žensko energijo pomirja ekstremne življenjske razmere.  Oranžni mesečev kamen se že stoletja prenaša skozi generacije v številnih plemenih. 

Tako kot veliko žareče sidro neba, nas čarovnija Mesečevega kamna očara s svojo svetlo žensko energijo, plimskim vlečenjem in obljubo cikličnih sprememb. Luna je bila stoletja simbol duha boginje, ki visi kot krogla nad našimi glavami, včasih zdrs svetlobe, drugič debel in poln kot letina. Mesečev kamen zajame vso to čarobnost in še več.  Ker je tako povezan z energijo boginje in božansko žensko, ni presenetljivo, da pomaga za boljše hormonsko ravnovesje. Mesečev kamen močno vpliva na reproduktivne organe in vaše telo pripelje v svoj cikel. Za tiste, ki se spopadajo s težavami s plodnostjo, lahko Mesečev kamen tudi blagodejno vpliva na boljši izzid s svojo nežno vibracijo.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.