Zapestnica Solara

28,50 

Pomen in sporočilo Zapestnice Solara, kjer prevladuje Bronzit, je povezan z vzpostavljanjem harmonije globoko v sebi, tako da tvoj um-telo-duh tečejo z naravnim ritmom vesolja. Z drugimi besedami, cvetim, ko se moje misli ujemajo z mojimi besedami in dejanji. Ker vsaka misel, ki jo vložimo v svet, učinkuje, je pomembno, da pametno izbirate svoje misli.

Čmrlji jaspis je kamen, v katerem prevladujejo različni odtenki – od sive, rjave, bele, rumene, oranžne in druge. Med seboj si kamni niso podobni, saj je vsak unikaten, tako da je vsaka zapestnica unikatna. Na sliki je samo prva narejena (vzemite jo simbolično) in vsaka naslednja bo samo sebi podobna.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,6 cm in je namenjena, da je bolj ohlapna (ob naročilu lahko v opombah napišete želen obseg in zapestnico prilagodimo). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Prevladuje Bronzit, ki je velikosti 8 mm in je poliran. Čmrlji jaspis je zašiljen, podolgovat, v dolžini 1,7 cm. Prav tako je poliran. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Indonezijski Čmrlji Jaspis aktivira drugo (sakralno) in tretjo (sončni – Solarni pleksus) čakro, ki omogoča, da sprejmete spremembe, iščete nove priložnosti in povečate spoštovanje do sebe. Deluje izjemno pomirjujoče. Opominja vas, da so možnosti neomejene, ker so edine omejitve tiste, ki si jih postavite sami. Povezovanje z njegovo energijo vam pomaga sprejeti bolj pozitivno razpoloženje in zaupati v vse, kar počnete. Čmrlji Jaspis odstrani vsako blokirano energijo v teh čakrah ter povečuje vašo motivacijo in moč volje. Pomaga vam, da pokažete svoje najboljše.

Čmrlji Jaspis spodbuja obe področji – navdih in intenzivnost ter ju vodi v področje ustvarjalne manifestacije.  V drugi in tretji čakri lahko sprostijo blokirane energije, kar omogoča, da v celoti izrazite stvari, ki jih čutite kot svoje globoko notranje poslanstvo. V tem so edinstveno dragoceni pomočniki.

Vdihni zaupanje. Izdihni dvom. To je sporočilo bronzitskega kristala, še posebej, ko dnevno meditiraš s kamnom. Je zaščitni bojevniški kamen. Pomen Bronzitskega kristala je povezan s krepitvijo samozavesti in s pogumom, da sledimo dejanjem. Če se počutite preobremenjeni s sodobnim življenjem in nemočni, da bi ga spremenili, se lahko z Bronzitom zaščitite pred negativnimi energijami drugih ljudi. Bronzit vam daje pogum in samozavest, da sprejmete vzpone in padce življenja ter hodite korak za korakom. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.