Zapestnica Visoka Svečenica

88,00 

Visoka Svečenica je ime zapestnice, ki nosi zelo globoko sporočilo. In to je, da je vsaka ženska Boginja. Tista, ki izhaja iz srca, tista, ki je zvesta svoji naravi, ki se ne skriva, ki ne išče potrditve in pusti svoji divji Duši,  da svobodno pleše.  Je vodja, je strokovnjakinja, pomaga drugim ljudem, je srčna. Boginja. Ne zapira svojega znanja, ampak ga deli. Vodi. Pokaže pot, ki jo je prehodila in jo deli z drugimi. Uči. Safir jo vodi. 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,4 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  Prilagoditev obsega tukaj ni mogoča.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Zapestnica je sestavljena iz kamnov Safir (premer dobrih 11 mm in je facetiran) in Topaza (cca 9 mm). Hematit je kot vmesnik – premera 7 mm. Topaz je različnih barv in nizan intuitivno. NA VOLJO KOT NA SLIKI.

Iz knjige Sestrstvo: Svečenica je mističen most med svetovi. Kanalizira informacije in ustvarja lepoto ter ubranost. Visoke svečenice so povsem predane svoji nameri in delu in nekako ne zmorejo dati prednosti osebnemu življenju ali odnosom, saj so zavezane svoji nalogi. Poročene so z božanskim. Nekdanje svečenice so bile odgovorne za vodenje obredov, ki so omogočali sončni vzhod in zahod. Povezane z Venero in Devico čutijo veliko odgovornost, da bi bilo na svetu vse popolno in da bi na njem vladali lepota,r avnovesje in ubranost. Visoke svečenice se pogosto že v otroštvu spomnijo, zakaj so se utelesile, in postavljajo sveto delo na prvo mesto. Vendar se morajo naučiti, da najprej služijo sebi, sicer ne morejo prepričljivo služiti svetu.

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Safir je dragulj, povezan s kraljevo družino. Velja, da privlači obilje, blagoslove in darove. Uporablja se za zaščito pred negativno energijo, pa tudi za pomiritev uma, krepitev intuicije in spodbujanje duhovne jasnosti. Veliko kultur je varovalo safir kot sveti kamen. Stari Grki so nosili ta dragulj v Delphiju, ko so se sestali z Orakljem, da bi izvedeli o njihovi prihodnosti. Starodavni Indijanci so ponudili Safir bogovom, da si pridobijo naklonjenost in poravnajo svojo astrološko usodo. V srednjeveških časih je safir predstavljal nebeško svetost in vero.  Poleg tega budisti verjamejo, da ima safir mirno prisotnost, ki omogoča molitev, meditacijo in duhovno razsvetljenje.

Safir je poznan kot kamen modrosti. Vsaka barva ima svojo posebno modrost. Osredotoča in umirja um, osvobaja nezaželene misli ter duševne napetosti. Prinaša duševni mir in vedrino. Usklajuje telesne, duševne in duhovne načrte ter vzpostavlja ravnovesje v telesu. Ta kamen osvobaja depresijo, duhovno zmedo in spodbuja koncentracijo. Prinaša blaginjo in privablja darila vseh vrst. Položen na grlo, osvobaja razočaranje in omogoča samo-izražanje.

Topaz je mehek, sočuten kamen, ki  usmerja energijo, kjer je najbolj potrebna. Pomirja, zdravi, stimulira, razbremeni, nagiba in usklajuje meridianova telesa. Spodbuja resnico in odpuščanje. Pomaga osvetliti pot, poudarja cilje in nastavi povezavo v notranje vire. Prinaša nam zaupanje v vesolje. Prereže dvom in negotovost. 
Topaz prinaša veselje, velikodušnost, obilje in dobro zdravje. Omogoča uspešno doseganje ciljev. Je zelo spodbuden za afirmacije, manifestacije in za vizualizacijo. Povedano je, da njegovi vidiki in cilji imajo tako pozitivne kot negativne energije, s pomočjo katerih se lahko zahteva, da vesolje osredotoča in nato kaţe na zemeljsko ravnino.

Odličen je za čiščenje avre in sprostitev za indukcijo. Pomaga nam, da odkrijemo svoje notranje bogastvo. Počutimo se samozavestni in človekoljubni. Deliti želimo svojo srečo in širimo sonce vsem. Pomaga pri reševanju problemov in je še posebej koristen za tiste, ki se ukvarjajo z umetnostjo. Omogoča nam, da se zavemo svojega vpliva in znanja, ki smo jih pridobili s trdim delom in življenjskimi izkušnjami. Ta kamen ima sposobnost videti zelo široko sliko, do minute natančno. Pomaga pri izraţanju idej in podeljuje umetnost.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.