Zapestnica Zlat Aham

32,50 

“Odločila si se nekaj spremeniti, ker se ne najdeš več v tem načinu, v tem življenju,… ker si preprosto izgubila Sebe v vsem, kar zate predstavlja preveč. S tem ni nič narobe, je le en smerokaz več, da se ponovno vračaš k svojim občutkom in jih upoštevaš. Zase najbolje veš kaj v tem trenutku potrebuješ. Čeprav te morda ne razumejo, nič hudega. Ti razumeš Sebe. In to je… Dovolj. To je vse.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj.   Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Aham v Sanskritu pomeni Duša. Priporočam osebi, ki si želi opore na njeni poti osebnostne in duhovne rasti, predvsem pa dobrih energij in jasnih misli.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Uporabljen Labradorit je zelenkasto odseven in velikosti 6mm, Rutil kvarc pa premera 7-8 mm. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko).  Obe zapestnici sta unikatni, izbrani kamni so umetnina zase in se ne morejo ponoviti, in tako tudi izbrani popolnoma intuitivno. Kamen se imenuje “coffee” golden Rutil kvarc.

Slikano pod belo svetlobo, zato da se lepo vidijo vse podrobnosti in nitke kamnov. Morda zato rahla razlika v odtenku, a ne v energiji. Uporabljen je obesek list, ki ga vidite v galeriji izdelka.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Zlat Rutilirani kvarc je osvetljevalec duše, ki spodbuja duhovno rast. Čisti in energizira auro. Pobere negativno energijo in bolezen, opusti preteklost, daje zaščito pred slabimi mislimi drugih.  Umirja temno razpoloženje in deluje kot antidepresiv. Rutilirani kvarc razbremeni strahove, fobije in tesnobe. Spodbuja odpuščanje na vseh ravneh. Največja in najbolj zgodovinsko pomembna uporaba rutiliranega kremena je bila kamen, ki spodbuja psihično moč. Specifična vrsta psihične moči, ki jo rutil krepi, je znana kot skrivnost, kar pomeni “jasno mišljenje”.

To je kamen, ki vam bo pomagal postati oseba, katera ste v resnici. Izrazil bo vaš resnični Jaz. Očisti čakre ter slabe navade, misli in občutke, ki preprečujejo, da bi dosegli svoj polni potencial. Je kristal, ki lahko močno vpliva na človekovo ljubezensko življenje.

Prinaša poslovni uspeh in spreminja življenje na boljše. Je kristal ezoteričnega znanja. Istočasno pomaga premagati strah in druga negativna čustva, ki izvirajo iz prejšnjih življenj. Labradorit je zelo primeren za duhovno prizemljene, saj jih podpira in odpravlja strah na njihovi poti. Je kamen zaščite in je zelo primeren za otroke.

Mavrični labradorit je zelo mističen in zaščitni kamen, ki prinaša luč. Vzbuja zavest in povezuje z univerzalno energijo. Odbija neželene energije iz avre in preprečuje uhajanje energije. Predstavlja oviro prelivanju negativnih energij med zdravljenjem. Usklajuje fizično in eterično telo ter omogoča dostop k duhovnim namenom. Odpira zavest in utemeljuje duhovne energije v fizično telo. Spodbuja intuicijo in psihična darila, vključno umetnost »pravega trenutka«, prinaša na površje sporočila iz podzavesti in olajša njihovo razumevanje.
Labradorit prežene strahove, negotovosti in psihične ostanke iz preteklih razočaranj, vključno s tistimi izkušnjami iz preteklih življenj. Krepi vero v sebe in zaupanje v vesolje. Odstrani načrte drugih ljudi, vključno miselne oblike, ki so priključene v avro.
Pomirja preveč aktivno energijo uma in domišljije, ki prinaša navzgor nove ideje. Analiza in razumevanje sta uravnovešena z notranjim pogledom. Labradorit prinaša opazovanje in pogled v lastno notranjost. Strnjuje razumske misli z intuitivno modrostjo. Je odličen preganjalec iluzij. Gre do korenin zadeve in prikazuje resnični namen za misli in dejanja. Ta kamen prinaša navzgor potlačene spomine iz preteklosti.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.