Zapestnica Zmajev Kamen

44,50 

Zmaji so pravzaprav univerzalni simbol sreče. V kitajski kulturi so zmaji najvišje uvrščeno bitje, saj jim je posvečenih veliko templjev in svetišč.  Obstajalo bi naj 9 vrst –  vključno z zemljo, vetrom, ognjem, vodo, morjem, nebom, zlatim, gorskim in nebeškim zmajem. Zmaji so tudi simbol moči, z lastnostmi, ki spremljajo moč — spremembe, vitalnost, veličanstvo in dolgoživost. Kamen, ki nas popelje globje v nas, da začutimo svojo izvorno moč. Tako tudi ugotovimo kaj je tisto, kar je za nas resnično pomembno – in se podamo na pot k uresničitvi tega. Razpri zmaj, svoja krila. Dvigni se v višave.

Zapestnica je lahkotna in raztegljiva, tako da je primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Uporabljeni kristali so premera 10 mm . Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko). Dragon Blood Jaspis je izredno lep, AAA kvalitete in vsaka zapestnica je sestavljena intuitivno, kamni so “se izbrali sami”.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo majhno razliko v odtenku, a nikakor ne v energiji izdelka.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Jaspis Zmajeva kri je zelo zdravilni kamen, ki spodbuja pogum, vitalnost in moč. Podpiral vas bo na fizični, čustveni, duševni in duhovni ravni, še posebej, ko boste v življenju preživljali težke čase. To je kamen, ki bo prinesel veselje v vseh vaših interakcijah z ljudmi in vam bo pomagal zaslužiti spoštovanje vseh, s katerimi sodelujete. Pomagal vam bo pri postavljanju novih ciljev in pri njihovem doseganju.

Jaspis Zmajeva kri prinaša več energije v vašo avro, kot tudi za vaše fizično telo. Prav tako bo ozemljil vašo duhovno energijo skozi vašo srčno čakro. Obkrožil vas bo tudi z zaščitnimi energijami, ki vas bodo oddaljile od toksičnosti negativnih ljudi.  Jaspis Zmajeva kri vam bo pomagal, da si opomorete, če ste od dela preveč izčrpani. Poskrbel bo za dvig vašega razpoloženje in vrnil močan občutek zadovoljstva v vseh vidikih življenja.

Podpiral vas bo tudi pri doseganju lastnih ciljev in vam preprečil, da bi bili preveč kritični do sebe in do drugih.  Jaspis Zmajeva kri je krepilec telesa in bo obravnaval vsako nezdravo ali negativno stanje, ki zmanjša vašo fizično vitalnost. Zdravilne energije bodo telesu pomagale tudi pri duhovnem čiščenju. Jaspis Zmajeva kri  globoka zelena predstavlja zmajevo trdo kožo z ljubečim srcem. Zmaji so promotorji pravičnosti in zaščitniki življenja. Temno rdeča predstavlja zmajevo kri, ki vžge ogenj znotraj, da poveča fizično moč, pogum, samozavest, vzdržljivost in osredotočenost.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.