Noč, ki me je spremenila.

Vsak ima en preobrat v življenju, kateri nas prisili, da pogledamo iz drugačne perspektive. Meni se je zgodil, ko sem bila stara 4 leta. Karkoli sem primerjala s tem; ločitev staršev, smrt, težko otroštvo, zbadanje, fizična in psihična zloraba… nič se ne more primerjati s tem.

Vedno sem vedela, da sem drugačna in  da znam videti in čutiti stvari, ki se bodo zgodile. Tiste noči sem dobila sporočilo iz onostranstva. O tem, kaj sem videla, sem povedala mami, ampak, tako kot bi vsaka mama reagirala, mi je tudi ona rekla, da so bile samo sanje. Ampak niso bile. Še zdaj, če zaprem oči, vidim natanko vse kar se je zgodilo. Vendarle do zdaj nisem bila pripravljena spregovoriti o tem.

Torej, bila sem stara 4 leta in ene noči sem se prebudila. Moja sestra, s katero sem si delila sobo, je trdno spala. Najina soba je bila v mansardi in tla so bila razmajana in škripajoča. Vrata so visela, tako da je snop svetlobe uhajal skozi. Vedno sem vedela, ko je bil nekdo na hodniku, ker se je snop svetlobe bleščal zgoraj in spodaj. Tisto noč me je nekdo zbudil. Slišala sem: »Zbudi se«. Mislila sem, da je mama in sem se zbudila. Usedla sem se na postelji in mencala oči, dokler nisem bila čisto zbujena. Počasi sem začela obračat pogled proti vratom, da bi videla po snopih svetlobe, če so ostali tudi budni. Namesto dveh snopov svetlobe, je bil tokrat samo en.

Ta snop svetlobe, na zgornji strani vrat, je odstopil od vrat in pred mojimi očmi je lebdela ogromna srebrna igla, skozi luknjo pa je imela napeljano zlato nit. In začela se je pomikati proti meni, dokler ni lebdela točno nad mojo glavo. Strah me je bilo in mislila sem, da mi hoče kaj naredit. Še enkrat sem si pomela oči in si rekla, da to ni res. In, ko sem jih odprla, je bila igla še vedno tam. Skočila sem nazaj v posteljo in se pokrila čez glavo, dokler nisem od panike zaspala.

Tako so leta minevala in o tem nisem spregovorila. Dokler se mi informacije niso začele vračati v zavest, skozi meditacijo. Vedno sem iskala simboliko igle in zlate niti. In ugotovila sem, da zlata nit v meditaciji, tudi v ezoteriki, pomeni varnost. Ovij se z zlato nitjo, iglo zapiči predse, da boš prizemljena.

Pri štirih letih sem dobila sporočilo, ali so bili angeli, onostranstvo, Vir.. ne vem. Prišli so mi povedat, naj  se zavarujem. In dali so mi nit. Moje otroštvo je bilo v znamenju bolečine in strahu. Če bi lahko izbirala, nobenemu ne bi dodelila tega. Sej ni bilo vse slabo, ampak spomini so boleči. Malo po tej noči, naju je zapustila mama, nastopila je grda ločitev in vojna, ki je trajala 20 let med starši. Umrla mi je ljuba babica; oseba, za katero sem mislila, da me edina razume na tem svetu. Dobila sem novo družino, katere nisem želela. Doživljala sem razne pretrese, psihično in fizično nasilje. Pred vsem tem so me želeli zaščititi, ampak si tega nisem upala videti. Mogoče pa bi to kaj spremenilo v mojem življenju.

Danes razumem kaj se mi je zgodilo. In predvsem zakaj. Danes vem, da imam dar, ki ga marsikdo nima. Danes se tega več ne bojim. Zaradi noči, ki se mi je zgodila skoraj 24 let nazaj.

Hvala, da se mi je. Postavila me je na pravo pot.

Namaste,

Barbara 

Slika:  www.pixabay.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja