Obilje Hvaležnosti

To sem jaz. Barbara.🌸

Danes sem stara 34 let.

Vem, ni veliko zemeljskih let, duša potuje že stoletja.

Danes se globoko in glasno zahvaljujem Življenju, da mi je dalo priložnost. Zahvaljujem se za pogum. Ko pogledam nazaj, včasih sploh ne morem verjeti, niti razumeti, tiste Sebe, ki sem bila nekoč. Toliko je minilo od mojega ponovnega rojstva. Verjamem, da se skozi zemeljsko življenje rodimo večkrat. Ob prehodih, se rojevamo vedno znova.

Vedno znova odkrivam nekaj v sebi, kar še vedno lahko, celo moram spremeniti, ker več ne sodeluje z mojo vibracijo.

Oh, tako sem hvaležna za svoje občutke. Da jih ne bi poslušala in jim sledila, danes ne bi bila tukaj. Tolikokrat sem razmišljala, da bi zaključila to zemeljsko življenje, preprosto nisem ga znala živeti nekoč, danes ga ne zamenjam. Hvaležna sem, da sem vztrajala.

Ta zapis pišem predvsem Sebi, ker pozabim biti ponosna nase. Se pohvaliti. Zahvaliti. Njej, ki biva v meni. 🤍

Hvala, ker se lahko vedno obrnem Nate.

Hvala, ker si Tu.🤍

Ne govorim več, niti tega ne verjamem, da je Življenje lahko ali težko, takšno je, kot ga izberemo. Kot ga iskreno izbiramo trenutek po trenutek. 🤍

Kaj bi rekla Barbari, ki je razpirala svoja Krila Duše nekje 15 let nazaj? Oh, vztrajaj Draga moja, vztrajaj,… Ogulila boš kolena in komolce, praskala boš in se plazila, se utrujala, ampak nikoli predala. Vztrajaj, Verjemi in Zaupaj.

Če misliš, da te na koncu te Poti čakajo tvoje Sanje.. te ne. Svoje sanje že živiš na tej Poti preobrazbe. Na koncu te Poti te čaka nepredstavljivo Več. 🤍

Pa je kdaj resnično konec te Poti?

Danes se globoko priklanjam Nam, ki smo tu. Vsem nam, ker Živimo in se trudimo Biti najboljše, kar znamo. Aho! 🤍

Naj se pot nadaljuje. Srčno. Iskreno. Dušno.

Živeli! 🤍

Iskreno, dušno in hvaležno, Barbara ❤️