Boemska chic zapestnica – Tanzanit

33,00 

Zapestnica ima osnovni obseg cca 18 cm, vendar je po obsegu prilagodljiva (ocenjujem, da do 19 cm, da je še udobna). Kristali so vgrajeni na železno ogrodje, ki objame zapestje, je zlate barve in priporočam, da se vodi ne izpostavlja dalj časa, da ne bo izgubilo barve. Kristali se prečistijo enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega). Zapestnica je lahkotna, po zapestju ne bi smela drseti, če si jo stisnete do želenega obsega, kristal je pritrjen kar se da trdno na podlago.

Priporočam vsakemu, ki si želi manifestirati, ustvarjati in živeti polno Življenje na najvišjem nivoju. Tanzanit, ki pospešeno črpa energijo Vesolja in jo pretvarja v nežne vibracije, vam koristi na področjih povezovanja s seboj in uresničevanja lastnih želja. Kaj je sreča Zate?

Premer ogrodja zapestnice je 6 cm, celotna dolžina kristalov je 3,5. Kamni so nepolirani, surovi in naravni.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Tanzanit se lesketa v nežnih odtenkih čudovite modre-vijolične barve in z očarljivo mistično energijo Je redek in dragocen dragulj, ki nam pomaga izločiti stare vzorce in nam pomaga, da pokažemo svoje moči za višje dobro. Tanzanit pomaga pri izmenjavi duhovnih informacij in znanja iz perspektive, ki je osredotočena na srce, zaradi česar je odličen kristal za svetovalce ali druge, ki so v položaju intelektualne interpretacije čustvenih izkušenj. Koristi tudi empatičnim posameznikom, ki oblikujejo interpretacije čustvenih informacij, ki jih prejmejo intuitivno.

Je eden najdragocenejših od vseh metafizičnih kristalov za duhovno raziskovanje, ki združuje vse vidike komunikacije in psihične moči. Njegova visoka vibracijska energija vabi k zaščiti in varnosti pri povezovanju z višjimi področji in omogoča globoko globoko meditacijo. To je še posebej koristno pri združevanju uma in srca, pri čemer se uči živeti iz sočutnega srca z razsvetljenim umom.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.