Boemska chic zapestnica – Vijoličen Čaroit

47,50 

Zapestnica ima osnovni obseg cca 18 cm, vendar je po obsegu prilagodljiva (ocenjujem, da do 19 cm, da je še udobna). Kristali so vgrajeni na železno ogrodje, ki objame zapestje, je zlate barve in priporočam, da se vodi ne izpostavlja dalj časa, da ne bo izgubilo barve. Kristali se prečistijo enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega). Zapestnica je lahkotna, po zapestju ne bi smela drseti, če si jo stisnete do želenega obsega, kristal je pritrjen kar se da trdno na podlago.

Priporočam osebi, ki se želi notranje, tudi zunanje – PREOBRAZBE. Z delom pridejo rezultati, prinese jih tudi pogum. Umik od nezdravih vzorcev, situacij in manipulacij, je pri tem ključen. Naj vas Čaroit zapelje, usmerja in sidra. Ste pripravljeni?

Premer ogrodja zapestnice je 6 cm, celotna dolžina kristalov je 3,5. Kamni so nepolirani, surovi in naravni.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Čaroit je kamen preobrazbe. Premaguje strah. Spodbuja notranjo vizijo in duhovni vpogled. Pomaga pri spopadanju z velikimi spremembami na duhovni ravni. Omogoča združitev srčne in kronske čakre, čisti avro in stimulira brezpogojno ljubezen. Spodbuja vibracijske spremembe in nas povezuje do višjih realnosti. Zagotavlja globoko fizično in čustveno zdravljenje. Pomaga nam sprejeti sedanji trenutek kot popoln.
Osvobaja globoke strahove in je še posebej koristen pri premagovanju upora ali razjasnjevanju stvari. Da pogon, vitalnost, spontanost in je sposoben zmanjšati stres in skrbi. Lahko se uporablja za premagovanje nasilja in nadlegovanja. V ravnotežju drži kronsko čakro ter pomaga pri premagovanju občutka odtujenosti ali razočaranja.
Spodbuja dojemljivost opazovanja in analize, da se lahko hitreje odločamo. Pomaga vsakomur, ki ga preko misli in programov upravljajo drugi ljudje. 

Vibracije tega kamna vam bodo pomagale, da ostanete pošteni do sebe in da se boste držali svoje osebne resnice.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.