Boemska chic zapestnica – Andski opal

42,50 

Zapestnica ima osnovni obseg cca 18 cm, vendar je po obsegu prilagodljiva (ocenjujem, da do 19 cm, da je še udobna). Kristali so vgrajeni na železno ogrodje, ki objame zapestje, je zlate in priporočam, da se vodi ne izpostavlja dalj časa, da ne bo izgubilo barve. Kristali se prečistijo enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega).  Zapestnica je lahkotna, po zapestju ne bi smela drseti, če si jo stisnete do želenega obsega, kristal je pritrjen kar se da trdno na podlago.

Priporočam vsakemu, ki želi prebuditi srčni center in brezpogojno ljubezen (do sebe), tako da misli ljubeče misli in te pretvarja v besede ter nežno komunikacijo. Poveži se z univerzalno Ljubeznijo in živi umirjeno življenje.

Premer ogrodja zapestnice je 6 cm, celotna dolžina kristalov je 3,5. Kamni so nepolirani, surovi in naravni.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Opal je bil poznan kot zelo misteriozen kamen, najverjetneje zaradi njegove sposobnosti narediti posameznika »nevidnega v okoliščinah, kjer posameznik ne želi biti opažen«. (melodija – Ljubezen je v Zemlji). Je dober kamen za tiste, ki čutijo, da potrebujejo zbledeti v ozadju.

Andski opal pomaga odpreti posameznikovo srčno središče, da se preseže stres, ki je povezan z emocijami in občutki, dovoljujoč posamezniku, da postane osrediščen in miren in prizemlji te energije. Pomaga pri meditativnem stanju zavesti. Opal je ravno tako poznan za prebujanje psihičnih sposobnosti in prebujanje vizij. Ravno tako odpre posameznika, da spozna pomembnost izražene kreativnosti. Pomaga pri sproščanju negativnih lastnosti, energijskih blokad in spodbuja uresničevanje višjih sil. (vir To je to)

Opal je nežen kamen z lepo vibracijo. Povečuje kozmično zavest in povzroča psihične ter mistične vizije. Spodbuja izvirnost in dinamično ustvarjalnost. Pomaga pri dostopu in izraţanju svojega pravega jaza. Vsrkava in odseva.  To je karmični kamen, ki nas uči, da tisto, kar smo dali ven pride tudi nazaj. Ta kamen poveča lastnosti in značilnosti. Na površino prinaša vse, kar je za preoblikovat. Prinaša lahkotnost in spontanost. 
Opal je bil vedno povezan z ljubeznijo, strastno željo in erotiko. Je kamen zapeljivosti, ki stopnjuje čustveno stanje in sprosti zavore. Deluje lahko kot čustveni stabilizator. Razprši lahko energijo.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.