Zapestnica Kamen Notranjega Ravnovesja

44,50 

“Zapestnica je namenjena tistim, ki si želijo s srcem in umom, uravnovešeno potovati skozi svoje Življenje. Sta kamna srčnega obilja in blagoslovov. Zaradi obilice Unakita, je poudarek na področju srčne čakre – v smeri, kjer smo pozabili na sebe in smo se predvsem prepustili, da živimo sebe skozi oči okolice. Zato je pomembno, da se naučimo začutiti Sebe skozi svoje oči, z lastnimi občutki. Pomembno je, da čas, ki nam je dan, ki smo si ga izbrali, izživimo tako, da ničesar ne obžalujemo. Da, ko pogledamo nazaj, ne bi želeli ničesar sprememniti in obenem čutimo hvaležnost, istočasno tudi ponos, da smo uspeli ohraniti našo esenco v jedru našega Življenja. Odpusti si. Vse, kar si naredila, si naredila tako, kot si v tistem trenutku čutila. In tako je vedno prav za vse.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Obe Zapestnici sta unikatni, saj se zaradi lepote kamnov ne moreta ponoviti.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Unakit je ploščate oblike, je poliran, velikosti nekje 1,7 cm x 1,2 cm. Zlat Lepidolit je prav tako poliran in velikosti 8mm. Kot vmesniki so uporabljeni mali facetirani Hematitki.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Zlati Lepidolit je redka in izjemno močna Kristalna variacija, ki združuje tradicionalne lastnosti Lepidolita z energijo svetlobe. Z uravnoteženjem in poravnavo zgornjih čaker, zlasti čaker tretjega očesa in kronske, ter vlivanjem teh energetskih centrov s svetlobo in visokimi vibracijami, zlati kristal Lepidolita pomaga razbiti vsako negativno ali zataknjeno energijo in prebuditi vaš najvišji potencial. Je popoln kamen za izboljšanje vaše meditacije, čiščenja energije ali katere koli druge duhovne prakse.

Pomirjujoč vpliv Lepidolita je koristen za najrazličnejše posameznike. Hitra hitrost sodobnega življenja je lahko izjemna in nič ni podobnega tradicionalnemu, pomirjujočemu dragemu kamnu, ki vam pomaga, da se sprostite. To je lep gemstone za spodbujanje duhovne sreče, spoštovanje, in identitete, medtem ko preostali mirno in mirno.

Unakit ima edinstveno in občutljivo energijo, ki združuje vzgojo in rast, ki jo simbolizira zelena, z ljubeznijo in nedolžnostjo, ki jo simbolizira rožnata. Čustvene zdravilne lastnosti Unakita so neverjetno močne zaradi edinstvene kombinacije rožnatega Feldspara in zelenega Epidota. Njegov pravi namen je, da vzdržujete ravnotežje med vašimi čustvenimi in duhovnimi telesi. Unakit naj bi bil kamen vizije, ki odpira tretje oko in je koristen za pridobivanje ljubezni in obilja. 

Unakit je povezan z dvema čakrama: s tretjim očesom (intuicija, vpogled in jasnost) ter s srčno čakro (sposobnost uravnoteženja čustev). 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.