Obesek Karibski kalcit

38,50 

Obesek je oblike srca, velikosti 2,5  x 3 cm, debeline tudi nekje 1 cm. Je zelo lepe modro bele barve in AAA kvalitete. Kamen je poliran, je pa tudi nekje surov (deluje poškodovan, čeprav ni).  Zelo so posebni in unikatni, tudi neponovljivi.

Je lahkoten za nositi in verižica je priložena. Priporočam izogib vode, kamni je pretirano ne marajo, kovina prav tako ne. Na voljo so 3, kot  na sliki. Ob nakupu bo izbran intuitivno za stranko (razen, če stranka, ki pride do nakupa prva, izrazi jasno željo katerega želi).

Kristal se prečisti enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega).

Vse pravice pridržane.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji .

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Karibski kalcit je znan kot ” kamen miru.” To je izjemno zdravilni kristal s pomirjujočimi energijami, ki bo pomiril tesnobe in osvobodil napetosti. Ta kristal zagotavlja notranje zavedanje o načinih, kako najbolje krmariti do najvišjega vibracijskega življenja. Karibski kalcit je mešanica dveh mirnih kristalov, modrega kalcita in aragonita. Mnogi zamenjujejo ta kristal z Larimarjem zaradi mehkega modrega odtenka in sladke energije.

Karibski kalcit je kamen duhovnega prebujanja, preobrazbe in čustvenega razumevanja. Karibski kalcit, idealen kamen za meditacijo, nam pomaga dostopati do našega notranjega vida in se povezati z našimi višjimi jazi, pridobiti občutek za namen, pravi občutek sebe in začeti pot končnega samoodkrivanja. Ta kamen lahko pomaga pri krepitvi naših psihičnih sposobnosti in jasnovidnih daril. Pomaga pri jačanju naše intuicije. Je koristen kamen v času novih začetkov in osebne rasti.

Pomirjujoči kamen, Karibski kalcit nas spodbuja, da živimo v sedanjem trenutku. Ponuja lajšanje stresa in tesnobe ter spodbuja miren spanec in lucidno sanjanje. Karibski kalcit odpira, aktivira in zdravi Čakre krone in tretjega očesa.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.