Zapestnica Atma

21,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,5 cm (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Pri daljši izpostavitvi soncu, kvarci pobledijo. Pozornost ni odveč. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Atma se iz Sanskrita prevaja *the Universal Spirit or the Supreme Soul of the Universe* oz. Univerzalni duh ali Vrhovna duša vesolja. Priporočam osebi, ki se želi umiriti, zadihati in ponovno povezati s Seboj, spustiti vse, kar ji ne koristi in v svoje življenje spustiti Ljubezen.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kristali so premera 8mm.

Uporabljeni so svetlejši, čistejši kamni Prehnita (slika v galeriji) 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Prehnit je kamen brezpogojne ljubezni in je kristal, ki zdravi zdravilce. Povečuje vizualizacijo postopka in povzroči globoko meditacijo, ki omogoči, da stopimo v stik z višjim jazom. Ko meditiramo s tem kristalom, se povežemo z energijo vesolja. Povedano je, da se povežemo z nadangelom Rafaelom in z drugimi duhovnimi in zunajzemeljskimi bitji. Prehnit povečuje notranjo vedo. To je kamen, ki nam omogoča, da smo vedno pripravljeni, ni važno za kaj.
Ta kristal tesni avrično polje v zaščitni ščit boŽanske energije. Je koristen kamen za mreženje saj pomirja okolje, prinaša mir in zaščito. Odličen je, da ga postavimo v vrt, kjer nam bo pomagal, da bo naš dom zdravilno svetišče za nas. Uči nas, kako biti v sožitju z naravo in elementarnimi silami, oživlja in obnavlja našo okolico.

Prehnit je dober feng shui kamen in je koristen za »izklapljanje«, pomaga nam, da spustimo imetje, ki ga več ne potrebujemo, in organizira, kaj bomo obdržali na primeren način. Pomaga tistim, ki kopičijo posesti ali ljubezen, zaradi notranjega pomanjkanja.  S pomočjo prehnita je zaupanje v vesolje obnovljeno in duša spet verjame v božanske manifestacije.
Ta kamen blaži nočne more, fobije in globoki strah ter odkriva in zdravi bolezni, ki jih ustvarjamo. Koristen je za hiperaktivne otroke in karmične vzroke, ki so podrejeni okoliščinam.

Hematitova močno zemeljska energija pomeni, da se lahko uporablja za skoraj vsak projekt, ki vključuje moč elementa zemlje. Zemlja je element, ki ureja fizični svet, denar, praktično razmišljanje in odločanje. Je dober kamen za organiziranje svojih misli in razvijanje logičnega mišljenja.

Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.
Pravijo, da je hematit koristen za pravne situacije.
Hematit podpira plašne ženske, krepi samozavest in spodbuja preživetje, povečuje moč volje in zanesljivost ter daje zaupanje. Odstrani samo-omejitve in pomaga pri širitvi. Pomaga pri premagovanju nasilja in odvisnosti. Zdravi težave s prenajedanjem, kajenjem in kakršno koli obliko pretiranega uživanja. Pomaga nam, da se sprijaznimo z napakami in jih sprejmemo kot učno izkušnjo, ne pa kot katastrofo.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.