Zapestnica Atma

49,50 

“Kar iščeš drugod, že nosiš v sebi. Včasih ne gre, včasih je res težko, vem. Morda pa le v trenutku, ko si nekje nizko, greš samo po zalet, da lahko poletiš višje.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,1 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Pri daljši izpostavitvi soncu, kvarci pobledijo. Pozornost ni odveč. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Atma se iz Sanskrita prevaja *the Universal Spirit or the Supreme Soul of the Universe* oz. Univerzalni duh ali Vrhovna duša vesolja. Priporočam osebi, ki se želi umiriti, zadihati in ponovno povezati s Seboj, spustiti vse, kar ji ne koristi in v svoje življenje spustiti Ljubezen.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Prehniti so premera 10mm, Jantar 6 mm in so polirani. Vmesniki so črni Hematiti, ki so facetirani.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Prehnit je kamen brezpogojne ljubezni in je kristal, ki zdravi zdravilce. Povečuje vizualizacijo postopka in povzroči globoko meditacijo, ki omogoči, da stopimo v stik z višjim jazom. Ko meditiramo s tem kristalom, se povežemo z energijo vesolja. Povedano je, da se povežemo z nadangelom Rafaelom in z drugimi duhovnimi in zunajzemeljskimi bitji. Prehnit povečuje notranjo vedo. To je kamen, ki nam omogoča, da smo vedno pripravljeni, ni važno za kaj.
Ta kristal tesni avrično polje v zaščitni ščit boŽanske energije. Je koristen kamen za mreženje saj pomirja okolje, prinaša mir in zaščito. Odličen je, da ga postavimo v vrt, kjer nam bo pomagal, da bo naš dom zdravilno svetišče za nas. Uči nas, kako biti v sožitju z naravo in elementarnimi silami, oživlja in obnavlja našo okolico.

Prehnit je dober feng shui kamen in je koristen za »izklapljanje«, pomaga nam, da spustimo imetje, ki ga več ne potrebujemo, in organizira, kaj bomo obdržali na primeren način. Pomaga tistim, ki kopičijo posesti ali ljubezen, zaradi notranjega pomanjkanja.  S pomočjo prehnita je zaupanje v vesolje obnovljeno in duša spet verjame v božanske manifestacije.
Ta kamen blaži nočne more, fobije in globoki strah ter odkriva in zdravi bolezni, ki jih ustvarjamo. Koristen je za hiperaktivne otroke in karmične vzroke, ki so podrejeni okoliščinam.

Jantar je močen zaščitnik, ki nas vsak dan povezuje z višjo duhovno realnostjo. Prinaša ravnotežje in potrpežljivost ter spodbuja sprejemanje odločitev. Pomaga nam izboljšati spomin. Njegova fleksibilnost raztopi nasprotja. Spodbuja mir, altruizem, razvija zaupanje in prinaša modrost. Prinaša stabilnost v življenje in motivira, tako da povezuje želje s gonilno silo, ki nam jih omogoča doseči. Njegove tople energije se pretvorijo v sončno, spontano razpoloženje, ki vseeno spoštuje tradicijo. Jantar je drevesna smola, ki se je strdila in je postala fosilizirana. Ima močno povezavo z zemljo in je ozemljitveni kamen pri višjih energijah.

Hematitova močno zemeljska energija pomeni, da se lahko uporablja za skoraj vsak projekt, ki vključuje moč elementa zemlje. Zemlja je element, ki ureja fizični svet, denar, praktično razmišljanje in odločanje. Je dober kamen za organiziranje svojih misli in razvijanje logičnega mišljenja.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.