Zapestnica Boginja Zemlje

52,50 

“Utrip vašega srca in nežno valovanje dihanja vas poveže z materjo vsega stvarstva in zvokom planeta Zemlje. Teh ritmov ni mogoče ponarediti –  so naravni in večni. Kateri del vas poskušate prezreti?  Ali si vaše sanje ne zaslužijo enakega spoštovanja, kot vse ostali? Poslušajte svoje sanje. Aktivirale bodo močan izbruh strasti v vašem življenju. Ko plešete v ritmih svojega življenja, ste resnično živi v vseh pogledih.”

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Tigrovo železo je podolgovato, zaobljeno, polirano, velikosti nekje 2 cm na 1 cm širine. Vsak kamen je umetnina zase, morda ga slika tako ne more ujeti – zato je vsaka zapestnica Unikatna in neponovljiva. Larimar je AAA kvalitete in je nepravilne kockaste oblike, velikosti nekje 6 mm na stranico (iz Dominikanske Republike). Kot vmesnik služi facetiran Hematit, velikosti nekje 6×1,5 mm. Na voljo je samo ta na sliki. Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,9 cm, notranji obseg meri nekoliko manj.

Slikano pod belo svetlobo, tako da lahko pride do rahlega odstopanja v odtenku, a nikakor v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Tigrovo železo vsebuje metafizične lastnosti svojih sestavnih kamnov – ozemljitveno moč in krvno afiniteto Hematita, zdravilno moč in sposobnosti čiščenja krvi rdečega Jaspisa ter dvigajočo moč in jasnost, ki inducira moč tigrovega očesa. Verjame se, da je tigrovo železo redek in močan trojni kamen; utemeljuje energije, ščiti duha in izraža voljo. Tigrovo železo bo poglobilo povezavo med vašim duhom in telesom ter vas prizemljilo v vašem bistvu. 

Tigrovo železo simbolizira vašo sposobnost izražanja svojih želja. Pokazal vam bo, kako lahko uporabite in se navdihnete z energijami tega kamna, da dosežete svoje življenjske cilje. Energije tega kamna vas bodo tudi spodbudile, da nadaljujete z novimi prizadevanji. Tigrovo železo bo povečal vašo ustvarjalnost in vam dal različne vire navdiha. Ta kamen je lahko zelo koristen pri umirjanju razburkanih čustev. Pomagal vam bo pri odločanju z razumom in ne s čustvi. In to vam bo vlilo zaupanje in upanje za prihodnost.

Larimar je duhovni kamen, ki je odprt za nove dimenzije ter spodbuja razvoj zemlje. T.i. Delfinji kamen – izžareva ljubezen in mir ter spodbuja notranji mir. Pomaga pri doseganju globokega meditativnega stanja. Naravno dviguje zavest ter harmonizira telo in dušo do novih vibracij.  Pospešuje angelski stik in komunikacijo z drugimi svetovi. Je odličen kamen za tiste, ki iščejo dušnega prijatelja, in pospešuje celjenje razmerij iz prejšnjih življenj ali srčne travme. Ta kamen prinaša vedrino in jasnost ter konstruktivne misli. Spodbuja ustvarjalnost in spodbuja, da »hodimo s tokom«. Zdravi poškodbe srca in nas ponovno poveže z naravno igrivostjo in veselo otroško energijo.
Larimar je zemeljski zdravilni kamen, ki nas poveže z energijo boginje zemlje, pomaga ženskam, da jih ponovno uskladi z njihovo prirojeno ženskostjo in obnovi njihovo povezavo z naravo.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.