Zapestnica Prema

20,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Obseg zapestnice je narejen na cca. 18,6 cm. Prema v Sanskritu pomeni Divine Love – Božanska Ljubezen. Priporočam osebi, ki se želi očistiti vzorcev, kateri več ne služijo in se predvsem odpreti za Brezpogojno Ljubezen – “ljubezen” ali “naklonjenost”. Namesto sebične ljubezni (kama), se nanaša na božansko ljubezen ali višjo ljubezen, povezano z bogom ali neko obliko duhovnega prizadevanja.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Zlat Hematit je premera 6mm in je facetiran in polirane mat površine. Krizokola in Ahat sta polirana in premera 8mm. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca. Zapis na obesku je “Verjemi v ljubezen”.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Krizokola ohranja mir. Pomaga pri meditaciji in komunikaciji. Če ga postavimo, tam kjer smo doma, bo črpal vse vrste negativnih energij. Pomaga nam lahko sprejemati vse situacije, ki se nenehno spreminjajo, z vedrino, tako da prikliče veliko notranjo moč. Koristi pri odnosih, ki so postali majavi, stabilizira in zdravi tako dom kot osebne vplive drug na drugega. Ta kamen pomirja, čisti in ponovno da moč vsem čakram in jih usklajuje z božanskim. Iz trebušne čakre črpa negativna čustva, kot so krivda, in obrne uničujočo čustveno programiranje. Srčno čakro zdravi bolečine in povečuje sposobnost za ljubezen. Grleni čakri izboljšuje komunikacijo ter pomaga zaznati, kdaj molčati. 
Krizokola spodbuja samozavedanje in notranje ravnovesje, daje samozavest in občutljivost. Povečuje osebno moč in navdih ustvarjalnosti. Premaguje fobije, črpa negativnost in daje motivacijo tistim, ki je nimajo. Zmanjša duševne napetosti in nam pomaga ohraniti trezno glavo. Spodbuja resnične zgodbe in nepristranskosti. Blaži krivdo in prinaša veselje.

Ahat je zelo stabilen, zemeljski kristal. Vzpostavlja čustveno, fizično in intelektualno ravnotežje. Pomaga pri centriranju in stabiliziranju telesne energije. Usklajuje jin in jang ter pozitivne in negativne energije. Zelo pomirja, deluje počasi, vendar prinaša veliko moč. Skozi več plasti lahko prinese skrite informacije na svetlobo. Omogoča nam sprejeti sebe. Gradi samozavest. Pomaga pri analiziranju samega sebe in zaznavanju skritih okoliščin. Izboljšuje koncentracijo, zaznavanje in analitične sposobnosti, ki vodijo do praktičnih rešitev. Spodbuja nas, da govorimo resnico. Obuja spomine. Zdravi notranjo jezo, spodbuja ljubezen in daje pogum za začetek nečesa novega. Koristen je za vse vrste čustvenih travm. Ustvarja občutek varnosti in zaščite. Raztopi notranje napetosti. Ahat spodbuja tiho premišljevanje in nas prilagaja življenjskim izkušnjam, ki vodijo k duhovni rasti in notranji stabilnosti.

Zlat Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Prema”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja