Zapestnica Boginje Zlata Tara

32,50 

“Zlata Tara se pojavi kot življenjska ženska Buda v telesu sijoče zlate svetlobe. Uteleša svetlobo samega življenja. Vaza v roki zlate Tare vsebuje moč za povečanje naše življenjske energije, moči ter materialnih in duhovnih virov. Ti viri nas podpirajo v časih lahkotnosti in težavnosti, kar nam omogoča, da od trenutka do trenutka in v loku našega življenja odkrijemo in izpolnimo namene svojega življenja.” Boginjo Tara častijo v hinduizmu in budizmu kot boginjo sočutja in zaščite.V hinduizmu je oblika ženske prvobitne energije, znane kot Shakti. Ime izvira iz Sanskrta, kar pomeni „zaščita“. V drugih indijskih jezikih se ime prevaja kot »zvezda«.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Selenit se lahko v vodi topi, zato odsvetujem stik z vodo. Lahko se čisto z luno ali z energijo skozi roke.  Ne izpostavljajte soncu. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  Redek Zlat Selenit je umetnost zase, vsak kamen je unikaten, zato je vsaka zapestnica prav tako unikatna in se ne more ponoviti.

Selenit je v vodi topen kamen, zato je premazan z zaščitno emulzijo (podatki dobavitelja),  je velikosti 8mm in poliran kamen. Selenit je zelo lahkoten kamen, prežet s pomirjajočo energijo. Kamena strela je prav tako premera 8mm in je polirana.  Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko).  Obvezno uporabljati in hraniti na suhem. Ne v vodo! Priporočam pazljivost.

Ročno narejeno. Vse pravice zadržane.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji .

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Zlati Selenit deluje večinoma s subtilnimi energijskimi nivoji, da povrne harmonijo subtilnim telesom. Dviguje duhovno zavest. Pomaga pri komunikaciji z angeli in duhovnimi vodniki. Dvigne vas v drugo dimenzijo, kjer lahko vidite pregled svojega življenja in poti duše. Pomaga uskladiti vašo voljo z vašim višjim jazom, vašo duševno namero in božanskim načrtom. Verjame se, da ta kristal poenoti um, srce in telo, zmanjša zmedo in slabe misli ter odpre čakro tretjega očesa. Prav tako je usklajena s čakro solarnega pleksusa.

Pomaga vam videti drugo plat nesoglasja in je odličen za zdravilce, saj poveča sposobnost poslušanja, ne da bi bil hiperkritičen ali čustveno vpleten. Zlati selenit naj bi pomagal pri depresiji, nihanju razpoloženja, žalosti, utrujenosti in stresu. Povezuje se z energijo lune, pomaga pri ciklih in vzorcih vedenja.

Kamena strela je zaradi svoje edinstvene spiralne kristalinske oblike najmočnejši ojačevalec zdravljenja in energije na planetu. Najden je po vsem svetu.Vsrkava, zalaga, osvobaja in uravnava energije in jih deblokira. Kristal kamene strele je tudi najbolj univerzalen kristal za zdravljenje. Uporabljamo ga lahko za zdravljenje tako ljudi kot tudi za živali. Vibracija kamene strele uravnava človeško energijo s kozmično ter hkrati umirja, sprošča in odpravlja stres. Je kristal, ki učinkuje izredno hitro in močno. V kolikor pa kristal kamena strela položimo v prisotnost drugih kristalov, le-ta izjemno okrepi moč oz. frekvenco teh kristalov ter tako ojača njihovo delovanje.

Ena najmočnejših lastnosti oz. vibracij kamene strele je tudi ta, da nas vseskozi usmerja k cilju, osredotoča na nadaljnje korake v življenju ter tako vodi k doseganju življenjskega poslanstva.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.