Boemska chic zapestnica – Labradorit (velik kamen)

39,00 

Zapestnica ima osnovni obseg cca 18 cm, vendar je po obsegu prilagodljiva (ocenjujem, da do 19 cm, da je še udobna). Kristal je vgrajen na železno ogrodje, ki objame zapestje, je zlate barve in priporočam, da se vodi ne izpostavlja dalj časa, da ne bo izgubilo barve. Kristal se prečisti enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega). Zapestnica je lahkotna, po zapestju ne bi smela drseti, če si jo stisnete do želenega obsega, kristal je pritrjen kar se da trdno na podlago.

Priporočam vsakemu, ki želi, da ga čudovit Labradorit spremlja čez dan. Zanj pravijo, da je kamen magov, zelo očiščujoč in močan po enenrgiji. Zaščita, povezovanje, resnica. Je zelo mističen in zaščitni kamen, ki prinaša luč. Vzbuja zavest in povezuje z univerzalno energijo. Odbija neželene energije iz avre in preprečuje uhajanje energije.

 Premer ogrodja zapestnice je 6 cm, sam kamen ima nepravilno obliko, velikosti nekje 4 cm x 2 cm. Kamen je modro rumeno odseven in visoke kvalitete, vidno pod svetlobo.

Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

To je kamen, ki vam bo pomagal postati oseba, katera ste v resnici. Izrazil bo vaš resnični Jaz. Očisti čakre ter slabe navade, misli in občutke, ki preprečujejo, da bi dosegli svoj polni potencial. Je kristal, ki lahko močno vpliva na človekovo ljubezensko življenje.

Prinaša poslovni uspeh in spreminja življenje na boljše. Je kristal ezoteričnega znanja. Istočasno pomaga premagati strah in druga negativna čustva, ki izvirajo iz prejšnjih življenj. Labradorit je zelo primeren za duhovno prizemljene, saj jih podpira in odpravlja strah na njihovi poti. Je kamen zaščite in je zelo primeren za otroke.

Mavrični labradorit je zelo mističen in zaščitni kamen, ki prinaša luč. Vzbuja zavest in povezuje z univerzalno energijo. Odbija neželene energije iz avre in preprečuje uhajanje energije. Predstavlja oviro prelivanju negativnih energij med zdravljenjem. Usklajuje fizično in eterično telo ter omogoča dostop k duhovnim namenom. Odpira zavest in utemeljuje duhovne energije v fizično telo. Spodbuja intuicijo in psihična darila, vključno umetnost »pravega trenutka«, prinaša na površje sporočila iz podzavesti in olajša njihovo razumevanje.
Labradorit prežene strahove, negotovosti in psihične ostanke iz preteklih razočaranj, vključno s tistimi izkušnjami iz preteklih življenj. Krepi vero v sebe in zaupanje v vesolje. Odstrani načrte drugih ljudi, vključno miselne oblike, ki so priključene v avro.
Pomirja preveč aktivno energijo uma in domišljije, ki prinaša navzgor nove ideje. Analiza in razumevanje sta uravnovešena z notranjim pogledom. Labradorit prinaša opazovanje in pogled v lastno notranjost. Strnjuje razumske misli z intuitivno modrostjo. Je odličen preganjalec iluzij. Gre do korenin zadeve in prikazuje resnični namen za misli in dejanja. Ta kamen prinaša navzgor potlačene spomine iz preteklosti.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.