Mistična zapestnica – Fluorit

21,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim dolžino zapestnice).   Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Ne izpostavljajte soncu. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Priporočam osebi, ki si želi uravnovesiti čustva ter jih povezati s svojim umom in telesom. V sebi odkrijmo svojo Notranjo Moč.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kristali so premera 8mm. Uporabljeni kamni so Mavrični Fluorit. Uporabljeni so 1 mm manjši vmesniki, kot so na sliki.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Iz knjiige Odkrijte Atlantido:  Ta čudoviti kamen nezemeljskega izvora razširi um. Nauči vas odreči se utvaram tridimenzionalnega posvetnega sveta, vašemu umu pa pomaga doseči duhovno sfero in premagovati dimenzije. Pogosto mu pravimo kamen genijev«, ker pomaga uravnotežiti negativne in pozitivne plati zavesti, da bi laže doumeli kozmične koncepte in duhovne zakone vesolja.

Fluorit je močen zaščitni kamen in to predvsem na psihični ravni. Pomaga nam spoznati, kdaj zunanji vplivi delujejo znotraj nas, izklopi psihične manipulacije in neupravičene duševne vplive. Fluorit čisti in stabilizira avro. Uporablja se pri zdravljenju, ker črpa negativne energije in strese vseh vrst. Čisti, odpravlja in preuredi karkoli v telesu, kar ni v popolnem redu. 
Fluorit prizemlji in integrira duhovne energije. Spodbuja nepristranskost brez predsodkov in povečuje intuitivno moč, omogoča večje zavedanje višjih duhovnih realnosti in lahko pospeši duhovno prebujenje. Osredotoča spomin in ga povezuje z univerzalnim umom. Prinaša stabilnost v skupine, in jih povezuje v skupen namen.
Povezan je z napredkom na več ravneh in strukturira vsakdanje življenje. Premaga lahko zmedo in preuredi fizično, čustveno in duševno telo. Fluorit raztopi določene vzorce obnašanja in nežno odpira vrata podzavesti. Omogoči, da pridejo potlačena čustva na površje, da jih razrešimo. To povečuje samozavest in spretnosti.

Ta kamen ima stabilizacijski učinek. Pomaga nam razumeti učinek uma in čustev na telo. V odnosih nas uči, kako pomembno je ravnovesje. Pomaga nam pri ravnotežju in koordinaciji.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Mistična zapestnica – Fluorit”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja