Zapestnica Boginje Danu

52,50 

V keltski mitologiji je boginja Danu, znana tudi kot Anu ali Dana, starodavna mati vseh bogov in keltskega ljudstva. Mislili so, da je hkrati prvotna boginja in Bog, vseobsegajoče božanstvo, ki je rodilo vse in vsakogar. Pogosto je povezana z zemljo, vodami, vetrovi, plodnostjo in modrostjo.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  Izbrani so popolnoma intuitivno in ker je vsak kamen zase že popolna umetnina, nobena zapestnica ne more biti podobna drugi in je Unikatna.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Mahovni ahat je velikosti 10 x 22 mm, mesečev kamen in Pirit sta facetirana 4mm in Topaz je velikosti 5 mm.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Mahov ahat je močno povezan z naravo. Omogoča, da osvežimo dušo in da vidimo lepoto v vsem, kar je. To je koristno pri zmanjševanju občutljivosti na vreme in onesnaževanje okolja. Ta kamen je zelo koristen za vsakogar, zaposlenega v kmetijstvu ali v zvezi z botaniko. Imenujejo ga tudi »kristal rojstev«, ker pomaga babicam pri njihovem delu. Zmanjšuje porodne bolečine in zagotavlja dober porod. To je kamen novih začetkov in sprošča blokade ali duhovne okove. Privlači obilje in je kamen bogastva. Deluje lahko z dvojnim namenom. Pomaga intelektualnim ljudem do svojih intuitivnih občutkov in obratno, pomaga intuitivnim ljudem pri usmerjanju svoje energije v praktično smer.

Topaz je mehek, sočuten kamen, ki  usmerja energijo, kjer je najbolj potrebna. Pomirja, zdravi, stimulira, razbremeni, nagiba in usklajuje meridianova telesa. Spodbuja resnico in odpuščanje. Pomaga osvetliti pot, poudarja cilje in nastavi povezavo v notranje vire. Prinaša nam zaupanje v vesolje. Prereže dvom in negotovost. 
Topaz prinaša veselje, velikodušnost, obilje in dobro zdravje. Omogoča uspešno doseganje ciljev. Je zelo spodbuden za afirmacije, manifestacije in za vizualizacijo. Povedano je, da njegovi vidiki in cilji imajo tako pozitivne kot negativne energije, s pomočjo katerih se lahko zahteva, da vesolje osredotoča in nato kaţe na zemeljsko ravnino.

Odličen je za čiščenje avre in sprostitev za indukcijo. Pomaga nam, da odkrijemo svoje notranje bogastvo. Počutimo se samozavestni in človekoljubni. Deliti želimo svojo srečo in širimo sonce vsem. Pomaga pri reševanju problemov in je še posebej koristen za tiste, ki se ukvarjajo z umetnostjo. Omogoča nam, da se zavemo svojega vpliva in znanja, ki smo jih pridobili s trdim delom in življenjskimi izkušnjami. Ta kamen ima sposobnost videti zelo široko sliko, do minute natančno. Pomaga pri izražanju idej in podeljuje umetnost.

Bel Mesečev kamen je »kamen novih začetkov«. Močno je povezan z luno in intuicijo. Kot luna, ta kamen odbija in nas spominja, da, kot se luna zbuja in pojema, tako je vse del iz ciklusa sprememb. Njegov najmočnejši učinek je, da umirja čustva. Zavestno in nezavedno spodbuja intuicijo in empatijo. Spodbuja lahko razumljiva sanjanja, še posebej v času polne lune. Tradicionalno se uporablja za izboljšanje psihičnih sposobnosti in za razvoj jasnovidnosti. Mesečev kamen pomirja čustveno nestabilnost in stres ter stabilizira čustva. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres.

Pirit je odličen energetski ščit. Zemeljski element je tudi resonančna z energijo ognja, ki simbolizira toploto. Ogenj pomeni tudi negovalne lastnosti sonca in vašo lastno sposobnost ustvarjanja lastnega bogastva s svojo lastno močjo. Prinaša zaupanje in vztrajnost, da se stvari dokončajo. Kot talisman je Pirit edinstven zaščitnik, ki črpa energijo iz Zemlje skozi fizično telo in v auro.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.