Zapestnica Energija Življenja

47,50 

Kombinacija kamnov, ki napolni s pozitivno energijo, da lahko vidimo življenje tudi iz druge strani, bolj svetle, optimistične. “Dovolite si, da vidite barvitost sveta, v katerega ste se rodili. Svet ni samo črno-bel. Ne samo slab ali dober. Je vse, kar ga ustvarja, in vsi, ki ga ustvarjamo. Zame je pomembno, da dobro izkoristim čas, ki mi je bil dan na tej Zemlji. Verjamem, da nisem edina.

Zato, zazrite se vase, poiščite in raziščite vse, kar vas veseli in to prenesite v svoje življenje. Videli boste kakšno spremembo bo tole prineslo.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,7 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Prilagoditev obsega ni mogoča. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. 

Zapestnica je sestavljena iz Lasastega mavričnega Fluorita, poliranega in premera 9 mm in Facetiranega Rubina, premera 7,8 mm. Kot vmesnik je uporabljen Hematit, ki je prav tako facetiran. To daje zapestnici večjo odsevnost svetlobe. Na voljo je samo ta nasliki.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Kristali so izbrani popolnoma intuitivno in ker je vsak kamen zase že popolna umetnina, nobena zapestnica ne more biti podobna drugi in je Unikatna.

Slikano pod belo svetlobo (da lahko pokažemo podrobnosti kamna, ki se drugače ne bi videle), zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Rubin je odličen kamen za energijo. Daje moč do življenja, napolni nas z energijo ter dela ravnotežje. Spodbuja strast do življenja, vendar nikoli v samouničevalno smer. Izboljšuje motivacijo in določa realne cilje. Spodbuja srčno čakro in drži srce v ravnotežju. Močno nas ščiti pred psihičnimi napadi in odjemalci srčne energije. Spodbuja pozitivne sanje in čisti vizualizacijo ter spodbuja epifizo. Rubin je eden od kamnov obilja in pomaga hraniti bogastvo ter strast.
Ta kamen prinaša na površje jezo ali negativne energije, da jih pretvori, ter spodbuja odstranjevanje vsega negativnega iz naše poti. Spodbuja dinamično vodstvo. Prinaša pozitivno in pogumno stanje duha. Ostri um s povečano ozaveščenostjo in odlično koncentracijo.

Fluorit je močen zaščitni kamen in to predvsem na psihični ravni. Pomaga nam spoznati, kdaj zunanji vplivi delujejo znotraj nas, izklopi psihične manipulacije in neupravičene duševne vplive. Fluorit čisti in stabilizira avro. Uporablja se pri zdravljenju, ker črpa negativne energije in strese vseh vrst. Čisti, odpravlja in preuredi karkoli v telesu, kar ni v popolnem redu. 
Fluorit prizemlji in integrira duhovne energije. Spodbuja nepristranskost brez predsodkov in povečuje intuitivno moč, omogoča večje zavedanje višjih duhovnih realnosti in lahko pospeši duhovno prebujenje. Osredotoča spomin in ga povezuje z univerzalnim umom. Prinaša stabilnost v skupine, in jih povezuje v skupen namen.
Povezan je z napredkom na več ravneh in strukturira vsakdanje življenje. Premaga lahko zmedo in preuredi fizično, čustveno in duševno telo. Fluorit raztopi določene vzorce obnašanja in nežno odpira vrata podzavesti. Omogoči, da pridejo potlačena čustva na površje, da jih razrešimo. To povečuje samozavest in spretnosti.

Ta kamen ima stabilizacijski učinek. Pomaga nam razumeti učinek uma in čustev na telo. V odnosih nas uči, kako pomembno je ravnovesje. Pomaga nam pri ravnotežju in koordinaciji.

Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.