Zapestnica Maya

22,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj.  Maya v Sanskritu pomeni preslikavo Moči Vesolja v vsakdanjost. Manifestacija. Priporočam osebi, ki si želi manifestacij na najvišji ravni in pomoč pri ustvarjanju Bogastva, Moči, Rasti in Sreče v vseh oblikah.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Roževec ob srčku je poliran in velikosti 8mm. Jaspis je odtenkov svetlo do temno rjave barve in vzorec je pri vsaki kroglici drugačen, prav tako je razmerje in intenzivnost med barvami unikatno. Jaspis in Hematit sta velikosti 8mm.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Jaspis – ‘Slonova koža’ zagotavlja krepitev energije za čustveno telo, omilitev stresa in ustvarjanje mirne stabilnosti. Za tiste, ki so občutljivi na njene vibracije, ustvarja posebno auro, prijeten občutek, katerega obsevajo po telesu. Vabi občutke sočutja, potrpljenja, ponižnosti in celo velikodušnosti.
Jaspis – ‘Slonova koža’ je še posebej v pomoč pri zmanjševanju negotovosti pri tistih, ki se nenehno skrbijo za denar ali ki so napolnjeni s krivdo zaradi preteklih neuspehov ali pomanjkljivosti. Pomaga pri premagovanju življenjskih situacij in po porazu. Jaspis – ‘Slonova koža’ prelomi čustveni cikel samopopravljanja in ga nadomešča z občutkom zadovoljstva.
Krepi povezavo z Zemljo in duhovno modrost in svetost življenja, ki obstaja v naravi.Spodbuja, da proslavljamo trenutke lepote v navadnem in izrednem, in najdejo harmonijo znotraj sebe in z drugimi. 

Hematitova močno zemeljska energija pomeni, da se lahko uporablja za skoraj vsak projekt, ki vključuje moč elementa zemlje. Zemlja je element, ki ureja fizični svet, denar, praktično razmišljanje in odločanje. Je dober kamen za organiziranje svojih misli in razvijanje logičnega mišljenja.

Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.
Pravijo, da je hematit koristen za pravne situacije.
Hematit podpira plašne ženske, krepi samozavest in spodbuja preživetje, povečuje moč volje in zanesljivost ter daje zaupanje. Odstrani samo-omejitve in pomaga pri širitvi. Pomaga pri premagovanju nasilja in odvisnosti. Zdravi težave s prenajedanjem, kajenjem in kakršno koli obliko pretiranega uživanja. Pomaga nam, da se sprijaznimo z napakami in jih sprejmemo kot učno izkušnjo, ne pa kot katastrofo.

Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. Umirja, pomirja in je odličen za uporabo pri travmah ali krizah. Če želimo, da bi pritegnili ljubezen, je dobro, da večkrat pogledamo v romantični rožnati kremen. Položen na našo posteljo ali v kot odnosov v našem domu, je učinkovit pri oblikovanju ljubezni in odnosov do nas. V obstoječih razmerjih, se bo vrnilo zaupanje in harmonija. Ta kamen spodbuja brezpogojno ljubezen.
Rožnati kremen nežno črpa stran negativne energije in jih zamenja z ljubezenskimi vibracijami.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Maya”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja