Zapestnica Duh Starodavnih ljudstev

38,50 

“Zapestnica nosi v sebi duh Plemena. Narejena je Zate, ki čutiš, da si nekoč pripadal/a Večji sliki, celoti, plemenu, ki ni tvoja družina po krvi.  Kombinacija kamnov, ki so po vibraciji visoki, te odnese v čas, ki ni Sedaj, si morda želiš pa, da bi bil. Da bi bile pomembne tiste vrednoste, med Ljudi iz tistega Časa, ki bi znali stopiti skupaj, se spoštovali – našega Duha in mu dali ves Prostor, ki ga potrebuje. To nosiš v Sebi. Nekoč si Bila, tam in takrat. A hkrati si To in Ta od takrat, lahko tudi danes, v tem Življenju. Spomni se. Spomni se svoje resnice in Potovanja na katerem si.”

Zapestnica je nanizana na dvojni niti, zato je potrebno previdno ravnanje, saj je zaradi drubnega Safirja to edina možnost. Safir je “objet” – to je občutek, ki ga daje – objet je med Mokaitom, je 3mm, facetiran in odseven. Mokait Jaspis je velikosti 4 mm in je poliran.  Turmalin je facetiran in ošiljen v konice, velikosti cca 1cm. Kamni so nalašč postavljeni v to kombinacijo oz. zaporedje. Ko je bila dokončana, sem do nje čutila spoštovanje, težko je razložiti. Tako sem čutila.

Nastali sta 2 – obe Unikatni, saj so kamni vsak zase Umetnina in se ne morejo ponoviti.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 19 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  Prilagoditev je mogoča za 2 cm v širši ali ožji obseg (edina možnost zaradi zaporedja in ravnovesja zapestnice).

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji .

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Mokait Jaspis je kamen Aboriginov –  Mati Zemlja kamen in je vedno bolj priljubljen po vsem svetu, zaradi svoje zdravilne sposobnosti. Omogoča uporabo teh pozitivnih energij za povečanje volje in osredotočanje osebne moči. Mokait spodbuja večnega duha, ki je pripravljen sprejeti spremembe in iskati nove izkušnje, ter prebudi naravne nagone, ko pozna pravo smer.

Mokait Jaspis je negovalni kamen, ki vam lahko da tisto, kar potrebujete. To je ozemljitveni kamen, ki vas ohranja močne in stabilne. To je zaščitni kamen, ki vas bo zaščitil pred negativnimi energijami. Povečuje vašo ustvarjalnost in spodbudi pretok popolnoma novih idej. Mookait je močan zdravilni kamen, ki vam daje občutek stabilnosti in vam pomaga pri odločanju. Podpiral vas bo pri prehajanju težkih časov, saj prinaša občutke miru in udobja v Življenju.

Safir je dragulj, povezan s kraljevo družino. Velja, da privlači obilje, blagoslove in darove. Uporablja se za zaščito pred negativno energijo, pa tudi za pomiritev uma, krepitev intuicije in spodbujanje duhovne jasnosti. Veliko kultur je varovalo safir kot sveti kamen. Stari Grki so nosili ta dragulj v Delphiju, ko so se sestali z Orakljem, da bi izvedeli o njihovi prihodnosti. Starodavni Indijanci so ponudili Safir bogovom, da si pridobijo naklonjenost in poravnajo svojo astrološko usodo. V srednjeveških časih je safir predstavljal nebeško svetost in vero.  Poleg tega budisti verjamejo, da ima safir mirno prisotnost, ki omogoča molitev, meditacijo in duhovno razsvetljenje.

Safir je poznan kot kamen modrosti. Vsaka barva ima svojo posebno modrost. Osredotoča in umirja um, osvobaja nezaželene misli ter duševne napetosti. Prinaša duševni mir in vedrino. Usklajuje telesne, duševne in duhovne načrte ter vzpostavlja ravnovesje v telesu. Ta kamen osvobaja depresijo, duhovno zmedo in spodbuja koncentracijo. Prinaša blaginjo in privablja darila vseh vrst. 

Turmalin čisti, rafinira in transformira goste energije v izgorevajoče vibracije. Prav zaradi duhovnih energij, počisti in dela ravnotežje na vseh čakrah, in tvori zaščitni ščit okrog telesa. Ta kamen uporabljajo šamani, ker prinaša zaščito med rituali. Uporablja se lahko pri razločitvi podob, ki odkrivajo prihodnost ali skrivnosti iz preteklosti ali sedanjosti. Kaže nam »pravo« smer, v katero se lahko premaknemo.  Naravne palice turmalina se uporabljajo kot sredstvo za zdravljenje.

Spodbuja samozavest in zmanjšuje strah. Prežene vsak občutek žrtve in privablja navdih, sočutje, strpnost in blaginjo. Turmalin je močen duševni zdravilec. Dela ravnotežje med desno in levo poloblo v možganih ter pretvarja negativne miselne vzorce v pozitivne.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.