Pi kamen – Variscit Jaspis (moder)

33,00 

Pi kamen me je navdušil, ko sem ga prejela pri Iniciacijah Munay-ki. Teh devet obredov iniciacije (Munaj Ki) so energijski prenosi, dani kot šamanske iniciacije za zaščito, zdravljenje in povezavo z zemljo, predniki, gorami, zvezdami, starodavnimi rodovi varuhov zemlje in čas, ki prihaja. Ko nosite svoj pi-kamen na srčni čakri (v času, v katerem prejemate obrede, in kadar koli po tem), gradite svojo osebno medicino, moč in modrost.

Pi-kamen predstavlja našo moč in sposobnost biti most med manifestnim in nemanifestnim svetom; je ključ do hiperdimenzionalne matrice. Pi-kamni so okrogle oblike, z luknjo na sredini. Pi kamni segajo v čas Inkov in so simbol naših svetlobnih teles in energetskega vesolja. Uporabljali so jih Inki pri šamanskih iniciacijah Munay-ki. Njihova geometrijska oblika se imenuje Torus in simbolizirajo krožno pot, ki ji sonce sledi na nebu. Luknja na sredini predstavlja načelo absolutne enosti. Simbolizira večno enotnost vseh stvari – krog življenja, smrti in ponovnega rojstva. V mnogih starodavnih kulturah so pi kamne uporabljali kot zvezdna vrata in energijske ključe. So močno orodje pri učenju in zdravljenju.  

Kamen je premera 50 mm, je poliran in celovit. Vrvica je dodana (črna, siva bež, temno modra – intuitivno izbrana –  1 dolžina). Pi kamen bo intuitivno izbran ob naročilu. Na voljo le ta na sliki.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Variscit je odličen kamen za uporabo zaradi svojih pomirjujočih in jasnih lastnosti. Spodbujal bo zdravljenje tako na fizičnem kot na lahkem telesu. Ima sposobnost, da uskladi in uravnoteži vašo povezavo s telesom, umom in duhom.  Variscit vam bo pokazal, kako lahko izkoristite svojo osebno moč tako, da se osredotočite na svoje prednosti in svoje slabosti spremenite v več prednosti! Svet si zasluži nekoga tako neverjetnega kot ti!

Variscit vam bo pokazal tudi pravi pomen samozavesti. Imate pogum in notranjo moč. Ta kamen bo poskrbel, da boste to tudi vedeli. Spodbuja neustrašnost, vzdržljivost in moč.  Je odličen kamen za meditacijo, saj bo učinkovito in hitro umiril um. Pomagal vam bo tudi, da boste ostali mirni in tihi.

Variscit je znan tudi kot’ pravi skrbni kamen’, ker bo odstranil strah, skrb, tesnobo in napetost v telesu. To je kamen, ki ga zdravilci uporabljajo tudi za lajšanje stresa in depresije. Variscit bo obnovil vašo izčrpano oskrbo z energijo. To povečanje energije, motivacije ali navdiha boste dobili preprosto tako, da boste imeli ta kamen blizu svojega osebnega avričnega polja.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.