Komplet Prstanov Mogočne Energije

40,00 

V kompletu sta 2 prstana. Podlaga prstana je premera 3 cm, nanjo je kristal je prilepljen. Izogibajte se vodi.  Prstan se lahko po obsegu prsta prilagaja. Sestava je medenina. Kristali se lahko po barvi, intenzivnosti in obliki med seboj razlikujejo. In so izbrani intuitivno, energetsko prečiščeni in osebno aktivirani za namen naročnika. Namenjena ljudem, ki so pripravljeni sprejeti spremembe in iskati nove izkušnje.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane! 

Prstana prejmete v darilni škatlici. Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Mokait je avstralski Jaspis drzne, zemeljske lepote z ognjeno fuzijo rdečih in rumenih energij. Nosi poživljajočo frekvenco moči in vitalnosti ter povečuje življenjsko silo v fizičnem telesu. Je kamen Aboriginov –  Mati Zemlja kamen in je vedno bolj priljubljen po vsem svetu, zaradi svoje zdravilne sposobnosti. Omogoča uporabo teh pozitivnih energij za povečanje volje in osredotočanje osebne moči. Mokait spodbuja večnega duha, ki je pripravljen sprejeti spremembe in iskati nove izkušnje, ter prebudi naravne nagone, ko pozna pravo smer.

Mokait Jaspis je negovalni kamen, ki vam lahko da tisto, kar potrebujete. To je ozemljitveni kamen, ki vas ohranja močne in stabilne. To je zaščitni kamen, ki vas bo zaščitil pred negativnimi energijami. Povečuje vašo ustvarjalnost in spodbudi pretok popolnoma novih idej. Mookait je močan zdravilni kamen, ki vam daje občutek stabilnosti in vam pomaga pri odločanju. Podpiral vas bo pri prehajanju težkih časov, saj prinaša občutke miru in udobja v Življenju.  Poveča primarni občutek Celostnosti. Pomaga pri iskanju široke slike v življenju in izboljšuje samopodobo. Kar je pomembno – jača povezavo z našo Dušo. Njegovo najpomembnejše sporočilo je:

V preteklosti ni smiselno živeti, ker je zaključena. Pomembna je sedanjost, saj ta ustvarja prihodnost.

Kamena strela je zaradi svoje edinstvene spiralne kristalinske oblike najmočnejši ojačevalec zdravljenja in energije na planetu. Najden je po vsem svetu.Vsrkava, zalaga, osvobaja in uravnava energije in jih deblokira. Kristal kamene strele je tudi najbolj univerzalen kristal za zdravljenje. Uporabljamo ga lahko za zdravljenje tako ljudi kot tudi za živali. Vibracija kamene strele uravnava človeško energijo s kozmično ter hkrati umirja, sprošča in odpravlja stres. Je kristal, ki učinkuje izredno hitro in močno. V kolikor pa kristal kamena strela položimo v prisotnost drugih kristalov, le-ta izjemno okrepi moč oz. frekvenco teh kristalov ter tako ojača njihovo delovanje.

Ena najmočnejših lastnosti oz. vibracij kamene strele je tudi ta, da nas vseskozi usmerja k cilju, osredotoča na nadaljnje korake v življenju ter tako vodi k doseganju življenjskega poslanstva.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.