Amulet Energijski krog

28,50 

Amulet je okrogel, velikosti 5,5 cm – na sredini sije velik kristal Malahita, pod njim pa je ponazorjen “Triquerta” simbol iz pozlačenih okrasnih listov – Starodavni keltski simbol, Triquetra velja za enega najstarejših; segajo do leta 500 pred našim štetjem, ko je bil uporabljen za simbolizirajo Trojne Boginje (Maiden-mati-Crone). Simbol se pogosto uporablja za zastopanje 3 temeljnih elementov – zrak, voda, zemlja ali neskončni cikel življenja. Znan je tudi kot runa zaščite.

Obeska ne izpostavljajte vodi! Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Verižica iz nerjavečega jekla je priložena, LE ČE JE NA ZALOGI!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Amulet je namenjen odpravljanju vzorcev in prepričanj, ki nam ne služijo in tako vplivajo na naše zdravje. Največkrat je to stres, občutek  manjvrednosti in krivda, predvsem pa to, da delamo v življenju nekaj narobe. Da delamo proti sebi. Vsi občutki, ki nas spremljajo, se odražajo na našem telesu. Naj bodo to kožni izpuščajo, visok krvni pritisk, aritmije, glavoboli in hujše migrene, predvsem pa padec imunskega sistema, da smo precej bolj izpostavljeni bakterijskim okužbam in virusom. Amulet Energijski krog je namenjen brisanju starih ran in vzorcev, ki nas pestijo, dvigovanju energijske ravni in odpira možnosti k bolj polnemu, zdravemu načinu življenja.

Zdravje je naše največje bogastvo. Zato sem se (tudi zaradi povpraševanja) odločila, da ustvarim amulet in vanj zapakiram energijo, ki bo namenjena izključno dviganju ravni posameznikovega zdravja. Prvi in unikaten Energijski krog, narejen za ohranjanje in nadgrajevanje zdravja. Amulet Energijski krog je večji, kot običajno (5,5cm), da v sebi zadrži kar se da veliko energije.

Malahit poveča tako pozitivne kot negativne energije. Utemeljuje duhovne energije na planetu. Nekateri ljudje menijo, da se še vedno razvija in da je eden izmed najbolj pomembnih zdravilnih kamnov novega tisočletja.
Je pomemben zaščitni kamen. Vsrkava negativne energije. Ta kamen čisti in aktivira čakre in nas uglašuje za duhovno vodstvo. Položen na tretje oko, aktivira vizualizacijo in psihične vizije. Na srčnem področju prinaša ravnotežje in harmonijo. Odpira srce k brezpogojni ljubezni.
Lahko se uporablja pri prerokovanju in za dostopanje do drugih svetov, notranjih ali zunanjih. Potovanje skozi njegove zavite vzorce, sprošča um in stimulira slike. Pomaga lahko pri sprejemanju spoznanj iz podzavesti ali sporočil iz prihodnosti.
Malahit je kamen preobrazbe. Z njegovo pomočjo živimo življenje bolj intenzivno. Ta kamen spodbuja tveganje in spremembe, je kamen pustolovščin. Neusmiljeno nam kaže, kaj blokira našo duhovno rast. Malahit vleče ven globoka čustva in psihosomatske vzroke, prekine nezaželene odnose in zastarele vzorce. Uči nas, kako prevzeti odgovornost za svoja dejanja, misli in občutke. Osvobaja zavore in spodbuja izražanje občutkov. Razvija sočutje do drugih ljudi. Pokaže nam, kako bi se počutili na njihovem mestu. Blaži plašnost in podpira prijateljstva. 
Malahit gre do jedra problema, krepi intuicijo in vpogled. Pomaga ublažiti duševne motnje, vključno s psihičnimi boleznimi. Krepi sposobnost za vsrkanje in obdelavo informacij. Naredi nas bolj pazljive, pomaga nam pri razumevanju težkih pojmov.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Amulet Energijski krog”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja