Akcija

Komplet Amulet Obilja in Prstan Manifestacije

37,00  32,00 

V kompletu sta prstan in amulet. Podlaga prstana je velika 34x26mm, nanjo je kristal je prilepljen. Izogibajte se vodi.  Prstan se lahko po obsegu prsta prilagaja. Sestava je medenina. Kristali se lahko po barvi, intenzivnosti in obliki med seboj razlikujejo. In so izbrani intuitivno, energetsko prečiščeni in osebno aktivirani za namen naročnika.

Namenjena ljudem, ki želijo očistiti energije in se odpreti za Obilje vseh vrst, na vseh ravneh. Manifestirajte v zlatih energijah.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane! 

Prstan in amulet prejmete v darilni škatlici. Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Amuleti Finančnega obilja in Prstani Manifestacije! so namenjeni odpiranju in sprejemanju obilja. To pomeni, da pomagajo premagati vzorce in prepričanja o denarju, ki nam ne pomagajo oz. služijo in v našem nezavednem brišejo te ter naredijo prostor novim. Obilje v svoje življenje pritegnemo z visoko vibracijo in takrat, ko smo nanj pripravljeni. Ko si dovolimo, da obilje stopi v naše življenje – česar nas večinoma niso učili. Temu je namenjen amulet – odstranjevanju zastarelih vzorcev in višanju vibracije do finančnega obilja.

Prvi amulet, ki je namenjen pridobivanju finančnega obilja in nadgrajen z energijo Reiki. Pri reikiju je tako, da vedno dobite tisto, kar najbolj potrebujete. Če to pomeni finančno obilje, potem vam pri tem lahko pripomore ta amulet. Sestavljen je iz pozlačenih delcev, tako da lahko v svoje življenje pritegnemo še več zlatih trenutkov in obilja. Na sredini sije  Kristal Sončevega Kamna, ki sije in daje ogromno pozitivne energije v naš vsakdan.

Prstani Manifestacije (prav tako kot amuleti) so namenjeni odpiranju in sprejemanju obilja. To pomeni, da pomagajo premagati vzorce in prepričanja o denarju, ki nam ne pomagajo oz. služijo in v našem nezavednem brišejo te ter naredijo prostor novim. Obilje v svoje življenje pritegnemo z visoko vibracijo in takrat, ko smo nanj pripravljeni. Ko si dovolimo, da obilje stopi v naše življenje – česar nas večinoma niso učili. Temu je namenjen prstan – odstranjevanju zastarelih vzorcev in višanju vibracije do finančnega obilja.

Zato manifestirajmo tisto, kar si želimo, tisto – kar si želimo in smo na to tudi pripravljeni <3

Zlat kamen je poln veselja, kamen svetlega navdiha. Postopoma vliva živahno veselje, dobro naravo in povečuje intuicijo. Če je življenje izgubilo svojo sladkost, jo bo sončni kamen obnovil in nam pomagal, da jo sami negujemo. Čisti vse čakre in prinaša v njih luč in energijo, ta kamen omogoča, da skozi zasije sreča. Sončni kamen prinaša globoko povezavo s svetlobo in prenavlja moč sonca med meditacijo in v vsakdanjem življenju.
Zelo je koristen za odstranjevanje »trnkov« od drugih ljudi, če je lokaliziran v čakre ali avro. Ti trnki so lahko na duševni ali čustveni ravni in so lahko zaradi posesivnih staršev, otrok ali ljubimke oziroma ljubimca. Imajo učinek odvajanja naše energije. Sončni kamen ljubeče vrača kontakt na druge osebe in je zelo koristen za rezanje vezi. Naj bo sončni kamen vedno z nami, če imamo teţave reči »Ne« in se nenehno žrtvujemo za druge.
Ta kamen deluje kot antidepresiv in dviga temno razpoloženje.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet Amulet Obilja in Prstan Manifestacije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja