Pi kamen – Zeleni Aventurin

23,00 

Pi kamen me je navdušil, ko sem ga prejela pri Iniciacijah Munay-ki. Teh devet obredov iniciacije (Munaj Ki) so energijski prenosi, dani kot šamanske iniciacije za zaščito, zdravljenje in povezavo z zemljo, predniki, gorami, zvezdami, starodavnimi rodovi varuhov zemlje in čas, ki prihaja. Ko nosite svoj pi-kamen na srčni čakri (v času, v katerem prejemate obrede, in kadar koli po tem), gradite svojo osebno medicino, moč in modrost.

Pi-kamen predstavlja našo moč in sposobnost biti most med manifestnim in nemanifestnim svetom; je ključ do hiperdimenzionalne matrice. Pi-kamni so okrogle oblike, z luknjo na sredini. Pi kamni segajo v čas Inkov in so simbol naših svetlobnih teles in energetskega vesolja. Uporabljali so jih Inki pri šamanskih iniciacijah Munay-ki. Njihova geometrijska oblika se imenuje Torus in simbolizirajo krožno pot, ki ji sonce sledi na nebu. Luknja na sredini predstavlja načelo absolutne enosti. Simbolizira večno enotnost vseh stvari – krog življenja, smrti in ponovnega rojstva. V mnogih starodavnih kulturah so pi kamne uporabljali kot zvezdna vrata in energijske ključe. So močno orodje pri učenju in zdravljenju.  

Kamen je premera 30 mm, je poliran in celovit. Vrvica je dodana (črna, siva bež, temno modra – intuitivno izbrana –  1 dolžina).  Na voljo le ta na sliki.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Zeleni Aventurin zagotavlja moč, samozavest, pogum in srečo. Obnavlja optimizem za življenje in nas spodbuja k ukrepanju, da pridobimo tisto, kar želimo na tem svetu. Ta kamen poziva, da izstopimo iz svojega območja udobja in izkoristimo  nove priložnosti. Dovolite, da vas ta kamen popelje na pustolovščino in vam pomaga rasti kot posameznik. Zeleni Aventurin je tu, da ohranja vaše čustveno telo mirno, ko preizkušate stvari, ki so sprva morda neprijetne. Te živčne metulje v želodcu bo nadomestil ogenj, ki si želi goreti. Ta kristal je tukaj, da vam pomaga uživati v življenju, medtem ko delite svojo energijo in izkušnje z najbližjimi. 

Zeleni Aventurin je že od odkritja povezan s srečo. Mnogi uporabniki trdno držijo kos v roki, medtem ko manifestirajo svoje sanje in želje.  Zeleni Aventurin je znan kot” kamen priložnosti”, za katerega velja, da je najsrečnejši od vseh kristalov, zlasti pri manifestiranju blaginje in bogastva ali za povečanje naklonjenosti na tekmovanjih ali igrah na srečo. 

Aventurin je zelo pozitiven kamen blaginje. Stabilizira naše stanje duha, spodbuja dojemanje ter povečuje kreativnost. Z njegovo pomočjo vidimo alternative in možnosti, ki jih drugi ljudje ne. Združuje intelektualna in čustvena telesa. Pomirja jezo in razdraženost. Spodbuja čustveno okrevanje in omogoča, da živimo znotraj svojega srca. Ta kamen krepi vodstvene sposobnosti in odločnost. Spodbuja sočutje, empatijo in vztrajnost. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.