Zapestnica Želja

37,50 

“Objemi svoje Bit, saj vse to si Ti.

 Objemi Iskreno.

 Objemi globoko.

 Na tem obličju si le Ti lahko Iskrena Ti.”

Potrebno je ravnati in nastavljati nežno. Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Trojna zapestnica je sestavljena iz treh vrst Mavričnega Hematita, premera 4mm.

Zapestnica je narejena na obseg cca. 18,1 cm in vsako prilagajanje obsega, se pri tej zapestnici zaračuna dodatne 4€, zaradi obsežnosti dela. Dodani so kovinski dodatki, na katerih se svetijo cirkončki.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Hematitova močno zemeljska energija pomeni, da se lahko uporablja za skoraj vsak projekt, ki vključuje moč elementa zemlje. Zemlja je element, ki ureja fizični svet, denar, praktično razmišljanje in odločanje. Je dober kamen za organiziranje svojih misli in razvijanje logičnega mišljenja.

Mavrični hematit v sebi združuje vse barve – barve mavrice in tako podpira vse čakre, s tem pa celotno energijsko telo. Uravnovešene čakre pomenijo več ravnovesja na fizičnem področju in fizičnem telesu. Barve poživijo vsako energijo in pozitivno vplivajo na osebo.

Mavrični hematit, poškropljen z vsemi barvami sedmih čaker, je kot goba za dušo – vedno pripravljen vpiti vso to negativno energijo. Za tiste empate in globoke mislece, ki menijo, da potrebujejo dušni kamen, da absorbirajo temo srca, je mavrični hematit redko darilo. Povezovanje s solarnim pleksusom, mavrični hematit se lahko uporablja kot zaščitna sila, lahko zagotovi trdno ozemljitev in je odličen pripomoček, ko se počutimo utesnjeni ali da smo obtičali.

Mavrični hematit, znan kot glavni ozemljitveni kamen z odtenki bojevniške magije, je ščit na bojišču življenja. Ko gre za raztapljanje nizkoenergijskih vibracij, ta stabilizacijski kamen prinaša veliko koristi .

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Želja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja