Kristalni prstan Gorski kristal

25,00 

Kristalčki so velikosti 4 mm in so facetirani.  Prstan je raztegljiv oz. na eni strani odprt, kot je vidno na slikah in ga lahko nosite na kateremkoli prstu, tako da ne bo tiščal. Notranji premer prstana je 1,8 cm.  Ne izpostavljajte vodi, ampak raje uporabljajte na suhem. Prstan lahko očistite na kristalu Kamene strele ali z dimom svetega lesa ali s katerikolim drugim načinom čiščenja kristalov, ki ga poznate, nekje na mesec ali dva.

Slikano pod belo svetlobo, lahko pride do rahlega odstopanja v odtenku.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Kamena strela je zaradi svoje edinstvene spiralne kristalinske oblike najmočnejši ojačevalec zdravljenja in energije na planetu. Najden je po vsem svetu.Vsrkava, zalaga, osvobaja in uravnava energije in jih deblokira. Kristal kamene strele je tudi najbolj univerzalen kristal za zdravljenje. Uporabljamo ga lahko za zdravljenje tako ljudi kot tudi za živali. Vibracija kamene strele uravnava človeško energijo s kozmično ter hkrati umirja, sprošča in odpravlja stres. Je kristal, ki učinkuje izredno hitro in močno. V kolikor pa kristal kamena strela položimo v prisotnost drugih kristalov, le-ta izjemno okrepi moč oz. frekvenco teh kristalov ter tako ojača njihovo delovanje.

Ena najmočnejših lastnosti oz. vibracij kamene strele je tudi ta, da nas vseskozi usmerja k cilju, osredotoča na nadaljnje korake v življenju ter tako vodi k doseganju življenjskega poslanstva.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.