Boemska chic zapestnica – Bocvanski Ahat

42,50 

Zapestnica ima osnovni obseg cca 18 cm, vendar je po obsegu prilagodljiva (ocenjujem, da do 19 cm, da je še udobna). Kristali so vgrajeni na železno ogrodje, ki objame zapestje, je roza zlate barve (rose-gold) in priporočam, da se vodi ne izpostavlja dalj časa, da ne bo izgubilo barve. Kristali se prečistijo enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega). Zapestnica je lahkotna, po zapestju ne bi smela drseti, če si jo stisnete do želenega obsega, kristal je pritrjen kar se da trdno na podlago.

Priporočam vsakemu, ki potrebuje občutek varnosti in pogum, da zaživi na novo. Energije Bocvanskega Ahata vas bodo pomirile, da vse bo v redu, in da bo prišli ven iz te izkušnje močnejši in boljši.

Premer ogrodja zapestnice je 6 cm, celotna dolžina kristalov je 3, Kamni so nepolirani, surovi in naravni.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Bocvanski Ahat je zaščitniški in po prepričanju prinaša srečo. Pravijo, da s svojo energijo lahko pritegnemo srečo v svoje življenje, karkoli že to vsakemu posebej pomeni. Bocvanski Ahat bo podpiral vaš trud, da spremenite svoje finančno stanje. To vam bo dala notranjo stabilnost, še posebej, če se počutite, da vse okrog vas razpada. Ohranil vas bo močnega in pogumnega med izzivi in deloval bo tako, da vas bo varoval v vseh pogledih.  Zdravilna energija kamna vam bo dala zbranost in zrelost. Ni lahko ostati miren in zbran, še posebej, ko se počutiš, kot da se ti bo vse sesulo. Energije Bocvanskega Ahata vas bodo pomirile, da vse bo v redu, in da bo prišli ven iz te izkušnje močnejši in boljši.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.