Zapestnica Varuhov

48,50 

Zapestnica Varuhov je namenjena občutenju varnosti in svojih korenin. Kamen izjemno dobro vpliva na prvi dve čakri, čigar naloga je čista materialnost. Dobro je, da sta čakri poravnani in odprti. Odgovorni sta za varnost in moč v naših življenjih.  Varnost pomeni tako fizično, kot finančno. V energijah je pomembno, da se lotimo svojih želja in strasti, v njih verjamemo in jih udejanimo. Brez strahu. K nam se vedno steka obilje, ko ga živimo oz. ko ga znamo živeti. Vedno znova povem, da je čas, da se poslušamo. Sedaj ni le čas, da se slišimo, ampak da se tudi premaknemo. Premikamo v smeri tega, kar si želimo. To prinaša Dobro Življenje. Na vseh ravneh.

Zapestnica je lahkotna in raztegljiva, tako da je primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Uporabljeni kristali so premera 10 mm. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko). Mahagoni Obsidian kamen je izredno lep, AAA kvalitete in vsaka zapestnica je sestavljena intuitivno, kamni so “se izbrali sami”.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Energije Mahagoni – Obsidiana se bodo povezale z vašo bazo in sakralnimi čakrami.  To bo omogočilo čiščenje in, da boste lahko sprostili svoje negativne vzorce in energijske ‘vsadke’, pa tudi negativne energije, ki motijo pretok vaših ustvarjalnih energij.  Zaščitne energije tega kamna vas bodo tudi zaščitile pred kakršnimi koli negativnimi psihičnimi napadi. Mahagoni – Obsidian vas bo tudi osredotočil na obilje v vašem življenju in vam pomagal opustiti občutke pomanjkanja ali nezadovoljstva.  Mahagoni – Obsidian je znan tudi kot  kamen moči. Ta kamen bo zgradil vašo moč v času potrebe.  Dala vam bo osebno moč volje, da premagate svoje strahove in premagate svoje izzive.  Prav tako bo spodbudila vašo rast na vseh ravneh.  Najbolje je delati z Mahagonijem – Obsidijanom, ko želite povrniti svojo osebno moč. Mahagoni-Obsidian je znan tudi kot kamen refleksije. To vam bo pomagalo prepoznati stvari, ki potrebujejo vašo pozornost v vašem življenju.

Mahagoni – Obsidian vam bo pomagal odkleniti priložnosti, ki bodo izboljšale stanje vaših financ. To vam bo prineslo srečo in blaginjo ter povečalo vašo sposobnost ustvarjanja dohodka. Energije tega kamna vas bodo navdihnile, da odstranite svoje negativne navade in vzorce, da boste imeli boljše rezultate in bolj koristna prizadevanja. Kot si lahko predstavljate iz tega osupljivega primera rdečega Obsidiana, ta kristal sproži vaše strasti – in strast do tega, kar počnete, je en zajamčen način, da se uresničite.

Mahagoni – Obsidian podpira telesno zdravje in splošno počutje telesa. Njegove naravne zdravilne energije lahko pomagajo obravnavati številne bolezni in stanja ter doseči fizično zdravljenje.  Zdravilci uporabljajo ta kamen za lajšanje različnih vrst bolečin v telesu. Lahko lajša bolečine in bolečine, lahko pa tudi odstrani napetost, ki se nagiba k nastanku.  Znano je tudi, da ta kamen izboljšuje krvni obtok. Lahko poveča delovanje ledvic in jeter.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.