Komplet Prstanov Miru in Upanja

37,00 

V kompletu sta 2 prstana. Prstan je velikosti – premera 12mm in se lahko prilagaja glede na obseg prsta. Osnova prstana je po dobaviteljevem opisu iz nerjavečega jekla, tako da voda ni problem. Kristal je na podlogo prilepljen. Kristali se lahko po barvi, intenzivnosti in obliki med seboj razlikujejo. Namenjena ljudem, ki si želijo manj stresa in dosego globokega notranjega miru. Ko se umirimo sami, se umiri ves svet. 

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane! 

Prstana prejmete v darilni škatlici.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Lapis lazuli odpira tretje oko in uravnoveša grleno čakro. Spodbuja razsvetljenje in povečuje delo s sanjami in psihične sposobnosti. Omogoča duhovno potovanje in spodbuja osebne ter duhovne moči. Hitro sprošča stres in prinaša globoki mir. Daje veliko vedrino in ima ključen pomen za doseganje duhovnosti. Ta kamen harmonizira fizično, čustveno, duševno in duhovno raven. Neravnovesje med temi ravnmi lahko povzroči depresijo, bolezni in pomanjkanje smisla. Ko so ravni uravnovešene, prinaša harmonija globoko notranje samo-spoznanje.

Lapis lazuli spodbuja, da prevzamemo nadzor nad svojim življenjem. Razkriva notranjo resnico, spodbuja samozavedanje, omogoča samo-izražanje brez zadrževanja ali ogrožanja. Če zatrta jeza povzroča težave v grlu ali v komunikaciji, jih lapis lazuli sprosti. Ta kamen osebnosti prinaša kvalitete poštenosti, sočutja in pravičnosti.
Lapis lazuli je močen miselni ojačevalnik. Spodbuja višje sposobnosti uma, prinaša stvarnost in jasnost. Spodbuja ustvarjalnost skozi uglasitev na vir. Pomaga nam, da se soočimo z resnico, kjer koli smo jo že našli, in sprejmemo tisto, kar smo se naučili. Pomaga pri izražanju našega mnenja in harmonizira konflikte. Uči vrednosti aktivnega poslušanja.
Povezuje odnose v ljubezni in prijateljstvu.

Upanje se velikokrat v naši družbi šteje kot nepraktično in naivno. Vendar je Upanje nadvse naravno, saj je zakoreninjeno v naši bistveni naravi. Naša zavest je polje neskončnih možnosti, vir neomejene ustvarjalnosti. Ker upanje izvira iz tega kraja brezmejne energije in inteligence, potem je močna in resnična. Zato, ker izvira in živi v nas.

Prstan Upanja! je nastal kot (vzrok) posledica močne meditacije, ki me je peljala v globino, srž, kjer Vse, kar je, preprosto samo je. Naš Um, ki se upira naravnemu toku, nas želi prepričati, da smo česa nevredni in Upanje zavrže. Kamen Roževec (Rose quartz) očisti in odpre srce na vseh ravneh. Je najboljši zdravitelj na čustvenem področju. Njegova vibracija prinaša mir naravnost v srce. Prebuja zaupanje in harmonijo v odnosih ter brezpogojno ljubezen. Čisti in odpira srčno čakro.

Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. Umirja, pomirja in je odličen za uporabo pri travmah ali krizah. Če želimo, da bi pritegnili ljubezen, je dobro, da večkrat pogledamo v romantični rožnati kremen. Položen na našo posteljo ali v kot odnosov v našem domu, je učinkovit pri oblikovanju ljubezni in odnosov do nas. V obstoječih razmerjih, se bo vrnilo zaupanje in harmonija. Ta kamen spodbuja brezpogojno ljubezen.
Rožnati kremen nežno črpa stran negativne energije in jih zamenja z ljubezenskimi vibracijami.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.